De toverlamp
Image default
Bedrijven

Kapsels die weer terug zijn van weggeweest

Tegenwoordig zijn er steeds meer trends van jaren geleden die weer terug komen. De denimbroeken en de flared broeken zijn ook terugkomende trends. Maar er komen niet alleen trends terug op het gebied van fashion, ook op het gebied van haar zijn er terugkomende trends. Kappers in Delft weten hier alles van, zeker de top kapper OneKappers.

Als je we kijken naar 2018 zien we dat de pony toen weer helemaal in was, veel mensen kozen voor dit kapsel wat rond 2000 ook al helemaal in was. Nu in 2019 is er weer een kapsel van rond het jaar 2000 wat opnieuw een trend aan het worden is. We hebben het nu over de boblijn, dit kan een korte zijn maar ook een lange bob. We hebben het in 2019 vooral over de lange bob die aan de onderkant iets uitloopt. Meerdere celebraties hebben al gekozen voor dit kapsel. Vroeger werd dit kapsel meestal geknipt met meerdere laagjes. Nu is het meestal een lengte en dan strak naar achter. Meestal wordt dit kapsel gedragen met een zijscheiding.

Natuurlijk kan je ook gaan voor een wat subtiele variant van dit kapsel. Het kan zijn dat je een korte en strakke coupe iets teveel vindt. Je kunt ook gaan voor een wat minder strakkere variant. Hierbij wordt er meestal gekozen voor een midden scheiding. Het haar komt dan tot ongeveer op de schouders of iets daar overheen. Het is dan een lengte waar nog prima een losse krul aan kan worden aangebracht. Dit kapsel is echt helemaal het ding, sta jij ook al te wachten om een bezoekje te brengen aan de kapper om voor dit prachtige kapsel te kiezen. De beste kapper Delft OneKappers staat voor jou klaar! Ze weten hier alles over de verschillende kapsel en hoe ze het best geknipt kunnen worden. Maak nu je afspraak.

http://www.onekappers.nl