De toverlamp
Image default
Bedrijven

Hoe werkt een neon sign op maat?

Wist je dat neon LED verlichting steeds populairder wordt? Dit komt doordat neon LED veel voordelen heeft ten opzichte van authentieke neon verlichting. Zo is neon LED duurzaam, minder kwetsbaar en gemakkelijk aan te sluiten. Daarnaast is het ook nog eens mogelijk om neon LED letters op maat te bestellen. Benieuwd naar hoe dit werkt? Neem dan een kijkje op Neondistrict.nl!

neon LED verlichting is een stijlvolle en duurzame manier om je bedrijf of horecagelegenheid te verlichten. Bovendien kun je op maat gemaakte neon signs bestellen, zodat je precies de look krijgt die je wilt. Neem voor meer informatie contact op met Neondistrict.nl!

Wat is Neon Led verlichting?

Neon Led verlichting is lichtreclame met de uitstraling van neon verlichting maar dan verlicht door middel van LED verlichting. Zowel authentieke neon als LED neon letters zijn een duurzaam product. LED neonletters zijn echter minder kwetsbaar en gemakkelijk aan te sluiten. Daarnaast is het ook nog eens mogelijk om neon signs op maat te bestellen. Neon is een aardgas dat in glazen buizen wordt geleid. Wanneer er stroom doorheen gaat, geeft het licht. Neon signs zijn daarom ook wel bekend als neonbuizen of neonreclame.

Waarvoor gebruik je neon sings?

Neon signs zijn er in allerlei soorten en maten. Je kunt neon letters op maat laten maken of een bestaand neonbord aanschaffen. Neon signs zijn steeds vaker te vinden in winkels, horecagelegenheden en bedrijven. Dit komt doordat neon verlichting stijlvol is én duurzaam. Neon signs gaan namelijk wel 20 jaar mee!

Je hebt waarschijnlijk wel eens gezien dat neon signs worden aangesloten op een transformator. De neonbuizen moeten namelijk op hoge spanning werken om te kunnen branden. Wanneer je neon signs gaat bestellen, is het belangrijk dat je weet hoeveel voltage je nodig hebt. Dit hangt af van de lengte en dikte van de neonbuis.