De toverlamp
Image default
Bedrijven

Personaliseer uw caps met een bedrukking

Door caps te bedrukken of borduren kun je een persoonlijk tintje geven aan je accessoire. Dit kan je outfit helemaal compleet maken. Naast het bedrukken of borduren van caps voor persoonlijke doeleinden, kun je het ook inzetten voor je bedrijf. Op deze manier kan het bedrijf goed op de kaart gezet worden, de hoofddeksels zijn herkenbaar voor klanten en je kunt er op veel manieren een bedrijfslogo op laten maken. Veel gebruikte technieken zijn caps borduren of bedrukken. Verder in dit artikel ga ik je meer informeren over het bedrukken of borduren van caps als onderdeel van de bedrijfskleding.

Waar moet je rekening mee houden?

Als je caps gaat laten bedrukken of borduren voor je bedrijf moet je met verschillende dingen rekening houden. Denk bijvoorbeeld aan het ontwerp. Het ontwerp moet mooi, professioneel en luxe zijn. Als mensen het zien moet het ze ook meteen aan het bedrijf laten denken. Daarnaast moet je rekening houden met de vorm en grootte van het ontwerp. Het moet natuurlijk goed op de cap passen. Daarmee wordt bedoelt, niet te dicht bij de randen, maar ook niet teveel lege ruimte overlaten. Een cap is een gebogen vlak aan de voorkant, let er dus op dat het ontwerp nog goed te zien of te lezen is wanneer ze de cap borduren of bedrukken met het logo.

Naast het ontwerp is ook het materiaal en de kwaliteit van de cap van belang. Kleding van Hurricane beschikt over veel soorten caps van goede kwaliteit. Wat betreft het materiaal van de cap, kun je het beste voor katoen of polyester kiezen. Kleding van Hurricane beschikt over caps van dit materiaal. Controleer bij aanschaf van de caps dus goed of het materiaal geschikt is en de kwaliteit hoog is om ervoor te zorgen dat het eindresultaat stralend wordt.

Voordelen bedrukken/ borduren caps

Het bedrukken van caps brengt veel voordelen met zich mee. Ten eerste draagt het bij aan de merkpromotie. Het is een effectieve manier om je bedrijf te promoten en het logo bij mensen bekend te maken. Hoe vaker mensen het logo van je bedrijf zien, hoe beter het blijft hangen. Je merk wordt beter zichtbaar en herkenbaar als het gedragen wordt als bedrijfskleding. Daarnaast biedt het een professionele uitstraling aan het team van werknemers. Je kunt hierdoor een gevoel van samenhorigheid creƫren. Tot slot is het een veelzijdig product. Je hebt talloze kleuren en modellen caps die je kunt laten bedrukken. Doordat er veel keuze is, zit er ook altijd wel wat bij dat past bij het bedrijf en de medewerkers die het moeten dragen.