De toverlamp
Image default
Bedrijven

Verf in pastelkleuren

 

Iets wat we steeds meer terug zien komen in mensen hun interieur is het gebruik maken van pastelkleuren verf, vooral wanneer het gaat om een Scandinavisch design. Gelukkig kun je genoeg verf bestellen op de website van Moosefarg! In dit artikel zullen we je tips geven hoe je deze trend het beste kan meenemen naar je slaapkamer.

Het gebruik maken van pastelkleuren is tegenwoordig echt een trend. Wie droomt er nou niet van een prachtige mintgroene muur. Een pastelkleur is een lichte zuivere kleur. Deze kleuren worden gemaakt door een druppel witte verf aan een felle kleur toe te voegen, dit maakt de kleur erg zacht. Pastelkleuren verf zijn ook nog een leuk met elkaar te combineren. Een mintgroene muur staat bijvoorbeeld mooi bij een lichtblauwe muur.

Dat er veel bij pastelkleuren past is een groot voordeel, hierdoor kun je het leuk combineren met verschillende soorten accessoires. Je kunt het namelijk makkelijk combineren met accessoires in pastelkleuren. Je hebt genoeg leuke roze accessoires die prachtig staan bij je andere pastelkleuren. Je kunt er ook voor kiezen om de pastel kleuren te combineren met zwart of wit, dit geeft het een stoerdere look. Hierdoor kun je deze kleuren ook makkelijk toepassen in een jongens slaapkamer, ga dan voor mintgroen of lichtblauw.

Wil je dat je kamer niet een te lieve uitstraling krijgt? Dan kun je de kleuren combineren met andere soorten materialen wat het stoerder maakt. Ga voor accessoires van ijzer. Je kunt ervoor kiezen de meubels wit of zwart te doen, dit geeft het ook een stoerdere look. Wanneer je toch wil je gaan voor een lievere look, dan kun je er voor kiezen om ook je meubels in pastelkleuren te kopen. Voor de pastel verf kleuren raden we je aan even een kijkje te nemen op de website van Moosefarg, hier kun je alles vinden wat je nodig hebt.

http://www.moosefarg.nl