De toverlamp
Image default
Bedrijven

Hulp bij een burn out in Apeldoorn

Wij helpen u graag met vervelende burn out klachten in Apeldoorn. Voelt u zich fysiek uitgeput en heeft u last van verhoogde sensitiviteit? Dan heeft u mogelijk te maken met een burn out. De specifieke symptomen van een burn out zijn onder andere: slaapstoornissen, vergeetachtigheid, emotionele reacties, aanhoudende hoofd- en nekpijn en verminderde weerstand. Een burn out ontstaat wanneer u jarenlang over uw grenzen bent gegaan en zelfs al uw ‘reserves’ heeft gebruikt. U bent totaal uitgeput. In zo een geval duurt herstel heel lang, soms wel langer dan een jaar. In dit geval is hulp bij burn out in Apeldoorn wel iets voor u.

Ervaart u een burn out in Apeldoorn, schakel ons in

Iedereen kan een burn out krijgen. Uw burn out kan het gevolg zijn van langdurige, emotionele overbelasting en stress. Ervaart u een burn out in Apeldoorn? Wij kunnen u op een professionele manier helpen uw klachten te verminderen. Schakel ons tijdig in. Zit u te lang met uw klachten, dan kunnen deze zich verder ontwikkelen naar neurotische klachten zoals angsten, depressies of obsessies. Een burn out gaat nooit vanzelf over. Daarom is professionele begeleiding bij een burn out heel erg belangrijk. Vanuit ons praktijk in Apeldoorn helpen we u om uw klachten te verhelpen.

Maak contact met ons voor uw burn out klachten in Apeldoorn

De oorzaken van een burn out zijn vaak werkgerelateerd. Maar wist u dat uw eigen persoonlijkheid ook de oorzaak kan zijn tot een burn out? Als u te veeleisend bent voor uzelf, geen ‘nee’ kunt zeggen en niet snel naar hulp durft te vragen; bent u uzelf aan het overbelasten. Overbelasting is de grootste oorzaak van burn out. Hulp bij burn out in Apeldoorn is iets voor u wanneer u te maken heeft met deze situaties. Heeft u klachten en wilt u weten of uw klachten passen bij een burn out? Maak contact met ons zodat wij u de juiste advies en begeleiding kunnen geven bij burn out klachten in Apeldoorn.