De toverlamp
Image default
Financieel

Hoe krijg je Bitcoins zonder een bankrekening

Hoe te krijgen Bitcoins is een vraag gesteld door veel mensen die gehoord hebben aan de nieuwste technologische innovatie, internet. Er zijn veel websites die geld aanbieden, maar die transacties zijn meestal snel en niet veilig. U kunt bijvoorbeeld worden gericht op een betalingspoort waar uw geld zou gaan. Maar als u meteen bitcoins wilt krijgen, hebt u verschillende opties beschikbaar.

 

Hoe bitcoins veilig te krijgen was een zorg van enthousiastelingen sinds de oprichting. Gelukkig is er nu een gemakkelijke manier voor mensen om extra geld te verdienen zonder aan de slag te gaan op een moeilijke toepassing. In plaats daarvan moet je leren hoe je een Bitcoin-portemonnee kunt gebruiken om je privésleutel op te slaan en te beveiligen, zodat altijd geld nodig is, je hebt toegang tot hen.

 

Hoe bitcoins door een uitwisseling te krijgen is vergelijkbaar met hoe u normaal geld krijgt door grote uitwisselingen. In feite kiezen de meeste beleggers ervoor om door grote uitwisselingen te ruilen, omdat ze meer kans hebben om hogere kosten en commissies te hebben. Hoe bitcoins door een uitwisseling te krijgen, is nog steeds hetzelfde, omdat deze plaatsen verzoeken van klanten op zoek zijn om bepaalde hoeveelheden geld te kopen of verkopen. U kunt naar deze sites gaan en verzoeken dat uw account wordt overgedragen naar een specifiek adres, dat vervolgens aan u wordt gegeven in de vorm van een elektronische transactie.

 

Hoe bitcoins op deze manier te krijgen is eenvoudig – alles wat u hoeft te doen is een website vinden waarmee u geld kunt aanvragen.

Zodra u een site hebt gevonden die u wilt, moet u een gratis account maken. U kunt dan een aanzienlijk bedrag van de sites aanvragen die online transactie-interfaces beveiligen.

 

Vergelijkbaar met hoe u toegang hebt tot uw gewone bankrekening, gebruikt u uw privétoetsen om aan te melden bij de website en het geld van uw account over te brengen. Dit is hoe Bitcoins te krijgen, zelfs via traditionele methoden – met privétoetsen, hoeft u nooit uw persoonlijke gegevens te geven, noch moet u een van uw privétoetsen onthullen, om het geld van de ene account naar de andere te verplaatsen.

Door webportefeuilles te gebruiken, kunt u genieten van hetzelfde niveau van privacy dat u zou doen als u offline webportefeuilles gebruikt.

 

Web Web Wallets zijn slechts één type digitale portefeuilles die u op het web kunt vinden. Er zijn andere typen, zoals online portefeuilles, koude portefeuilles en USB-portefeuilles – die allemaal hetzelfde doel dienen als een normale papieren portefeuille. Hun doel is echter hetzelfde – om uw privé-toetsen veilig en uit de verkeerde handen te houden. Dus nu weet je hoe je Bitcoins moet krijgen, kun je ze met gemak van de ene plaats naar het andere overbrengen, waardoor de gedoe dat traditionele op papier gebaseerde portefeuilles veroorzaken.

Krijg meer informatie hier BitcoinMeester