De toverlamp
Image default
Gezondheid

Leer omgaan met stress bij dit bedrijf

Iedereen heeft wel eens te maken met het omgaan van vervelende stress. Veel stress zorgt op den duur voor vermoeidheid en gezondheidsklachten, zoals hoofd-, nek- en rugpijn, een vertraagde spijsvertering en een verhoogde hartslag. Stress kan op lange termijn leiden tot: een burn-out, depressie angststoornissen en slapeloosheid. Te veel stress kan komen door een afschuwelijke gebeurtenis ervaren, een te hoge werkdruk of een situatie thuis. Omgaan met stress kunt u echter aanleren. Ervaart u stress, onderneem dan tijdig actie en volg onze training waarbij u leert omgaan met stress. Wij hebben heel veel ervaring in het coachen van mensen met stress en halen met onze trainingen het beste uit u naar boven.

Omgaan met stress helpt een burn-out te voorkomen

Tijdens de training leren we u hoe u: gezond kunt omgaan met stress en minder gaat piekeren. U leert: te ontdekken wat de bronnen en oorzaken van uw stress zijn en gedachten te herkennen die stress bij u verhogen. Na de training bent u in staat beter om te gaan met deze zaken. We leren u technieken om stress beter te hanteren, rustig te blijven in elke stressvolle situatie en zaken los te laten. U gaat leren hoe u te midden van alle drukte volledig tot rust kunt komen en een evenwichtig leven kunt leiden. Leren omgaan met stress helpt u bovendien om een burn-out te vermijden.

Wilt u leren omgaan met stress?

Onze training is bestemd voor iedereen die wilt leren omgaan met stress, werkgerelateerde spanning en emoties. Wilt u meer rust en plezier in uw leven? Volg dan onze training en leer omgaan met stress. Heeft u vragen met betrekking tot de kosten en cursusdata? Neem dan contact op met ons voor meer informatie. Kom tijdig naar ons, om zo ernstige problemen te voorkomen. We werken uitsluitend met kleine groepen en gaan voor een persoonlijke aanpak. Wij kunnen op aanvraag ook individuele trainingen verzorgen.