De toverlamp
Image default
Bedrijven

Decoratie voor op je ramen

Veel mensen vinden het leuk om voor het raam leuke raamdecoratie neer te zetten. Dit zorgt er dan voor dat van buitenaf het huis er leuker uit kan zien. Mensen vinden het ook belangrijk dat er goede raamverduistering is. Zo worden er veel rolluiken gekocht in 2021. Deze rolluiken hebben natuurlijk ook wel eens een opknapbeurt nodig. Ze gaan natuurlijk wel jarenlang mee maar rolluiken schoonmaken is wel erg belangrijk. Zo gaan ze daadwerkelijk dan ook jarenlang mee!

 

Verschillende soorten raamdecoratie

Er zijn tegenwoordig heel erg veel soorten in raamdecoratie. Denk bijvoorbeeld aan gordijnen, jaloezieën, lamellen, rolgordijnen, vouwgordijnen en ga zo maar door. Binnen deze categorieën zijn weer verschillende modellen te vinden. Nu zijn niet alle soorten raamdecoratie in standaardmaten verkrijgbaar. In elk huis zijn namelijk verschillende soorten afmetingen. Hierdoor moet de raamdecoratie vaak op maat worden gemaakt. Dit zorgt er dan voor dat de prijzen meestal wat duurder zijn.

 

Gordijnen zijn vanaf 200 euro te vinden, jaloezieën vanaf 560 euro, vouwgordijnen vanaf 800 euro en shutters vanaf 900 euro. Zo zie je dus dat er veel betaald moet worden voor een goede raamverduistering.

 

Raamfolie

Als je liever iets minder geld wilt uitgeven aan raamdecoratie of raamverduistering kan je ook gebruik maken van raamfolie. Dit is een folie die je zelf op het raam plakt zodat er minder ligt binnen komt. Deze zijn ook in verschillende maten, kleuren en modellen verkrijgbaar. Raamfolie plak je op de hoogte die voor jou het beste is. Zo voorkom je dus dat mensen niet naar binnen kunnen kijken en jij wel genoeg licht binnenkrijgt. Welke decoratie je ook kiest, zorg er altijd voor dat je goed meet wat je nodig hebt en bekijk ook wat het kost. Zo bespaar je een heleboel tijd en geld. Blijf je rolluiken schoonmaken. Zo voorkom je vieze ramen want dit ziet natuurlijk niet uit bij raamfolie.

https://lavarecleaningservice.nl/rolluiken-schoonmaken/