De toverlamp
Image default
Aanbiedingen

Veel wind in jouw achtertuin? Zo voorkom je het!

Veel wind in jouw achtertuin? Zo voorkom je het!

Woon jij toevallig in een omgeving waar je enorm veel wind ervaart? Af en toe is dat natuurlijk wel lekker, maar het moet niet continue doorgaan. Op een warme zomermiddag wil je niet dat je haar steeds omver geblazen wordt en dat de bladzijdes van jouw boek steeds wapperen. Er is een handige toevoeging aan jouw tuin om deze wind aanzienlijk te verminderen. Dit doe je namelijk door middel van windbreekgaas of een winddoek. Dit is makkelijk toe te passen in jouw achtertuin en zorgt voor meer comfort wanneer je aan het ontspannen bent in jouw tuin. In deze blog beschrijven we wat de voordelen zijn en in welke soorten ze verkrijgbaar zijn.

Minder wind en meer rust

Met windbreekgaas zorg je voor een ontspannen sfeer in jouw achtertuin een geen chaos door een harde wind. Op een warme dag ervaar je zo meer rust in je achtertuin en geen vliegen objecten, zoals bladeren en zand. Daarbij ontvang je minder koude lucht in je achtertuin en kan je beter genieten van de warmte. Het kan daarnaast ook handig zijn als je niet gediend bent van gluurders in je achtertuin. Het dekt namelijk de zijdes van jouw tuin af, waardoor je er niet meer doorheen kan kijken. Wil je juist schaduw creëren op een specifieke plek in jouw tuin? Dit kan je ook gemakkelijk doen door middel van windbreekgaas.

Verkrijgbaar in verschillende soorten en maten

Verschillende online aanbieders van windbreekgaas en winddoeken houden rekening met jouw specifieke wensen. Zo kan je bij Nettenshop kiezen voor een standaard afmeting voor jouw windbreekgaas maar ook voor een specifieke afmeting. Zo kan je de begrenzing van jouw tuin volledig afdekken met windbreekgaas. Nettenshop geeft je ook de mogelijkheid om het windbreekgaas zo veel mogelijk te verstoppen onder bijvoorbeeld jouw begroeiing. Dit doe je door een onopvallende kleur te kiezen. Zo kan je op verschillende manieren het windbreekgaas toepassen op jouw tuin.

 

 

 

 

https://www.nettenshop.nl/