De toverlamp
Image default
Auto's en Motoren

De theorie cursus is voor iedereen

Wil jij gegarandeerd slagen? Je hebt een 99 procent kans om te slagen bij theorie pro. De theoriecursus is voor iedereen. Weet jij nog niet zeker of jij gaat slagen voor de echte toets dan kun je naar de theorie cursus gaan. Ze laten je alle dingen leren over wat je moet weten bij de toets. Ze geven je een paar vragen over je rij inzicht en de andere vragen gaan over de regels die je moet volgen tijdens het rijden. Dit gebeurd ook bij de echte toets die je moet afnemen voor je rijbewijs. Haal je het niet dan moet je de toets opnieuwe afleggen.

Examen gerichte training

meer dan 90% van alle leerlingen die naar de dagcursus gaan die slagen. Zoveel mensen slagen door alle dingen wat ze je leren op een bepaalde manier. Ze laten mensen ook nog naar het CBR gaan om de toetsen zelf af te nemen en te kijken of de toets op de toets van de dagcursus lijkt. De trainingen zijn examengericht. Ze starten om 7 uur in de ochtend,zodat jij in de middag de toets kunt maken terwijl je nog alles hebt onthouden. Heb jij al gereserveerd? Je krijgt dan drinken gratis en je kunt zelf een datum kiezen wanneer jij wilt gaan. 

Turbo theorie cursus

Je kunt een turbo theorie cursus doen voor de scooter,motor of de auto. Voor elk voertuig kun je het dus doen. Meer dan 13000 mensen hebben de turbo theorie cursus gedaan en ze zijn bijna allemaal tevreden over hoe het gegaan is. Je kunt zelf ook de reviews bekijken of de website en iedereen is heel tevreden. Heb je nog een paar vragen over de theoriecursus? Je kunt ook zelf naar de website gaan om alles te bekijken. Je hebt meerdere tabjes met informatie.