De toverlamp
Image default
Marketing

Een SEO bureau Den Haag inschakelen

SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachine optimalisatie, en kan voor meer populariteit van jouw bedrijf zorgen door SEO bureau Den Haag. Samen met het bureau in Den Haag wordt er gekeken naar wat voor zoekwoorden het beste passen om een link te maken naar jouw website. Dit kan een website zijn voor winkels, maar ook om mensen te leiden naar andere websites voor bijvoorbeeld grote bedrijven. Dit bedrijf werkt hier de hele dag door aan, waardoor je verzekerd bent van een betrouwbare dienst die jouw bedrijf kan optimaliseren. Het wordt allemaal via zoekmachines zoals Google gedaan, wat vrij bekend is.

Hoe begin je hiermee?

Als eerste wordt er telefonisch contact met je opgenomen, om er achter te komen wat jouw bedrijf is. Al deze informatie wordt omgezet naar zoekwoorden. Ook wordt er gekeken naar wat de concurrentie zou kunnen zijn en waar jouw doelen liggen voor zowel het bedrijf als voor de klanten.

Nadat de zoekwoorden zijn gevormd, wordt er gekeken naar hoeveel deze allemaal opleveren op het internet. Hierdoor kunnen de zoekwoorden optimaal worden ingezet en kan jij jouw concurrentie voorblijven. Dit wordt gedaan via verschillende parameters, zoals hoe vaak er op de zoekwoorden wordt geklikt en hoeveel artikelen er zijn met deze zoekwoorden.

Wat komt daarna?

Als alle zoekwoorden uitgezocht zijn, wordt er nogmaals telefonisch contact opgenomen en een interview gehouden. Hierbij krijg je wat extra tips die problemen kunnen oplossen. Er wordt uitgelegd wat dit SEO bureau voor jou kan betekenen en wat het verder allemaal inhoudt.

Na dit gesprek worden alle doelen op een rijtje gezet en dan is de keuze aan jou of je hiermee verder wilt gaan. Je kan gemakkelijk een SEO Scan aanvragen. Deze is gratis en mocht je inderdaad met het bedrijf in zee willen kan je al voor een bedrag van 500 euro starten. Dit kan via de website.