De toverlamp
Image default
Aanbiedingen

Nieuwe vloer nodig? Kies voor vinyl laminaat

Een nieuwe vloer vinden die past bij het nieuwe interieur is niet altijd gemakkelijk. Welke maat, vorm of soort vloer ben je nodig bij jouw interieur? Daarom is het belangrijk om kennis te hebben over de verschillende soorten vloeren. Is dit blogartikel worden de voordelen van vinyl laminaat benoemd en waarom het wellicht geschikt is voor jou.

 

Wat is vinyl laminaat?

‘Polyvinylchloride’ is de speciale kunststof waarvan vinyl laminaat is gemaakt. Vinyl laminaat bestaat uit verschillende lagen. De laag bovenop van de vinyl vloer is een harde, slijtvaste laag. De dikte van de bovenste laag bepaald de slijtvastheid van het vinyl kliklaminaat. Vinyl laminaat is een vloersoort die erg lang meegaat door de kwalitatieve toplaag. Overigens lijkt het net op echt hout door de hoogwaardige kwaliteit van het printen. Het lijkt net op echt hout en het ziet er realistisch uit. De tweede laag zorgt voor een geluiddempend effect. Dit komt door de schuimlaag. Het uitgaande geluid naar boven- als onder ruimte wordt gedempt. Appartementen zijn dus uitermate geschikt voor vinyl laminaat.

 

Voordelen

Het hebben van laminaat heeft enkele praktische voordelen, naast dat het geluiddempend en slijtvast is. Problemen met vocht zal je nooit ervaren omdat vinyl laminaat vochtbestendig is. Overigens is laminaat erg eenvoudig om zelf te leggen en het is betaalbaar. Dit zorgt voor een goede prijs kwaliteit verhouding. Het aanbod van verschillende maten, kleuren en soorten vinyl vloeren is groot. Ook is vinyl laminaat erg gemakkelijk te onderhouden. Het stofvrij houden van de vloer is eenvoudig met gebruik van een bezem. Dweilen en stofzuigen is ook geen probleem. Tot slot gaat vinyl laminaat erg lang mee en is het erg duurzaam.

 

Vinyl laminaat aanschaffen

Wellicht is je beeld over vinyl laminaat nu aangepast, en is de interesse gekweekt voor het aanschaffen van een nieuwe vinyl vloer. De vervolgstap in dit aankoopproces is het vinden van de juiste partij die aanbiedt wat jij zoekt. Bebo Parket is een vloerenspecialist met een ruim assortiment en een garantie op de laagste prijs. Ontvang hoogwaardige service en persoonlijk advies bij het uitkiezen van je nieuwe vloer.

 

https://www.beboparket.nl/