De toverlamp
Image default
Auto's en Motoren

Gelijk Geslaagd helpt je binnen 1 dag aan het motor theorie certificaat

Op een unieke manier de vrijheid ervaren op de weg, dat kan alleen op een motor. Heb je je motorrijbewijs nog niet in the pocket maar ben je hard op weg? Wat leuk! En lekker bezig! Zie je het lessen bij de instructeur helemaal zitten en gaat het motorrijden je al erg goed af? Heb je daarom het volste vertrouwen dat je het praktijkexamen wel eenvoudig gaat halen? Wat een heerlijk gevoel zal dat zijn! Heb je alleen minder vertrouwen in het theorie examen, want ben je al een tijdje aan het worstelen met de theorie of ben je nog helemaal niet begonnen met leren en begin je hier wat stress door te krijgen? Maak je geen zorgen en wees niet gestrest, dat is totaal niet nodig! Waar de instructeur je helpt bij het praktijkgedeelte helpen wij, Gelijk Geslaagd, je bij het theorie gedeelte. Hoe? Met onze dagcursus motor theorie.

Voorbereiden is geen must

Ja, je hebt het goed gelezen, wij geven dagcursussen motor theorie. Dan moet je zeker van te voren thuis al heel veel zelf geleerd hebben vraag je je misschien af. Nee hoor, dat hoeft absoluut niet! Het mag natuurlijk wel, maar het is zeker geen must. Na je inschrijving ontvang je van ons een mail ter bevestiging, in die mail sturen wij ook wat oefenmateriaal mee. Als je het fijn vindt kan je hier alvast mee aan de slag. Heb je daar geen zin in of heb je niet er geen tijd voor, dan laat je het lekker.

Of je nu wel voorbereid of helemaal niet voorbereid naar onze theoriecursus komt, wij krijgen binnen 1 dag alle motor theorie bij jou aangeleerd. En het theorie examen ga je dezelfde dag nog maken. De dagcursus duurt ongeveer van 07.00 tot 12.00/13.00. Daarna gaan we samen naar het CBR waar jij het theorie examen met succes zal gaan afleggen. Want bijna al onze cursisten slagen direct voor hun theorie examen!

Binnen 2 dagen de scootertheorie leren

Ben je nog te jong om het motorrijbewijs te kunnen halen maar wil je graag beginnen met scooter rijden? Om scooter te mogen rijden moet je ook eerst een theorie examen afleggen. En ook hier kunnen wij jou mee helpen, je kan namelijk meedoen met onze cursus scootertheorie. Deze cursus wordt in 2 dagen gegeven, waarbij we je de eerste dag alle theorie aanleren en de tweede dag een korte herhaling van de lesstof geven. Op de tweede dag van de cursus ga je examen doen bij het CBR.  

https://www.gelijkgeslaagd.com/