De toverlamp
Image default
Bedrijven

Parkeerplaatsverlichting in De Misse

Schréder richt zich op het vinden van oplossingen van verlichting, waaronder parkeer plaatsverlichting. Schréder ‘experts in lightability’ hebben zich gefocust op de parkeerplaats genaamd De Misse, gevestigd in Heesch. Door Schréder is deze parkeerplaats nu voorzien van nieuwe verlichting. Dit hebben zij gedaan door een op maat gemaakte oplossing om de veiligheid van de bezoekers en de omwonenden te vergroten. Verlichting kan namelijk een zeer belangrijke rol spelen bij de uitstraling van een plek maar ook zeker bij de veiligheid van een stad of bepaalde plek. De gemeente van Heesch had wel al verlichting op de parkeerplek maar waren niet alleen op zoek naar een nieuwe uitstraling van de parkeerplek maar ook naar een duurzamer alternatief. Daarom is er gekozen voor zogenaamde YOA armaturen. Deze YOA armaturen zijn gecombineerd met Schréders OWLET IoT systeem. Door deze combinatie kan men de armatuur op afstand bedienen zodat de verlichting in een simpele klik aangepast kan worden op de parkeerplek. 

Waarom deze samenwerking voor de parkeerplaatsverlichting?

Voor de verandering van de parkeerplaatsverlichting bij De Misse in Heesch was er een bijzondere samenwerking. Niet alleen heeft namelijk Schréder het ontwerp bedacht en uitgewerkt, nee, de gemeente heeft zelf ook gebrainstormd over het ontwerp. De partijen zijn samen om de tafel gegaan om een oplossing te zoeken voor de verlichting op de parkeerplaats. Samen zijn ze tot een op maat gemaakte oplossing gekomen. Hierbij is er een beugel ontwikkeld die bevestigd kon worden aan de bestaande bevestigingspunten op de parkeerplek. 

YOA armatuur

Zoals eerder beschreven is er bij deze oplossing voor de parkeersplaatsverlichting op parkeerplaats De Misse in Heesch een YOA armatuur geplaatst. Dit is niet alleen een innovatieve verlichtingsoplossing maar ook nog eens een zeer duurzaam alternatief op de LED lampen. Deze armaturen maken een plek aantrekkelijker én veiliger voor de bezoekers en inwoners van de gemeente Heesch. Het armatuur is ook geïntegreerd met het OWLET controlesysteem waardoor de oplossing ook nog eens Smart City Ready volgens de basisprincipes die hieraan zijn gesteld. Het energieverbruik wordt namelijk geminimaliseerd  en de vormgeving past maximaal bij het bestaande uiterlijk van de plek in Heesch.