De toverlamp
Image default
Beauty en verzorging

Kapsalon in Laren voor de mooiste kapsels

U vind onze goede kapsalon in Laren. Ons kapsalon heeft een persoonlijke en intieme setting, waar onze klanten zich makkelijk op hun gemak voelen. Wij bieden diverse behandelingen voor zowel dames als heren. U kunt bij ons terecht voor knippen volgens de laatste trends, diverse vitamine behandelingen, persoonlijk haaradvies, wasmassage, het kleuren van uw haar, haarverzorging, wassen en stylen. Wij werken uitsluitend met duurzame haarverzorgingsproducten. Voor onze klanten die een allergie ontwikkelen voor haarkleur, gebruiken we haarverf zonder ammoniak en peroxide. Kapsalon in Laren biedt de beste service op het gebied van haarverzorging voor dames en heren. Van ons enthousiaste team krijgt u altijd een persoonlijke en met zorg uitgevoerde behandeling.

Kapsalon in Laren: voor dames en heren

Het team van kapsalon in Laren luisteren naar uw wensen en adviseren u desgewenst over: de laatste haartrends, haarkleuren en de verzorging van uw haar. Het is ons doel dat elke klant tevreden de deur uitgaat. Alle behandelingen van kapsalon in Laren zijn ontspannend en inspirerend. Voor dames kunnen we haren wassen, knippen, föhnen en kleuren, maar ook helpen met extensions, balayage, een keratine behandeling of een permanent behandeling. Voor de heren kunnen we knippen, scheren of baard trimmen. We doen het allemaal. Ons enthousiaste team van vakbekwame kappers zorgt altijd voor hét kapsel dat het beste bij u past.

Kapsalon in Laren ziet u graag tegemoet

Als u uw haar gezond wilt laten groeien, is het aangeraden om uw haar vaker te laten knippen. Wilt u een afspraak maken om uw haar te laten knippen of uw baard te laten scheren? Of heeft u vragen over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Het team van kapsalon in Laren ziet u graag tegemoet en zorgt ervoor dat u met een piekfijn kapsel naar huis gaat. Ons team is ervaren en op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Kapsalon in Laren werkt alleen met de beste producten.