De toverlamp
Image default
Dienstverlening

heb je sinds kort een inductie?

Wat moet je allemaal halen als je het sinds kort hebt? Je hebt als eerst magnetische pannen nodig, want een inductie werkt niet op normale pannen. Een magnetische pan werkt wel bij zo een plaat, want zo een plaat reageert alleen op magnetische spul. Je hebt ook een extra groep nodig, waar geen ander soort apparaat op komt. Je kan dan een stroomstoring krijgen als je niet goed oplet. Een inductie verbruikt best veel stroom als het aanstaat maar als je het uitzet dan koelt het wel snel af. Een inductie is daarom wel handig voor ook kinderen en jezelf. Je hebt ook een kinderslot dus kinderen kunnen het niet aandoen. 

Elektriciens kunnen het voor je installeren

Elektriciens kunnen de inductie voor je installeren zonder moeite. Elektriciens die kunnen snel voor je de inductie voor je plaatsen en installeren in de groepenkast, want zij kunnen dit snel doen voor de klant, want ze doen het dagelijks. Het is handig om al alles van tevoren te kopen. Je moet dus magnetische pannen kopen en een groepenkast hebben met een lege groep, zodat de plaat erop geplaatst kan worden door de elektriciens. De elektriciens die gaan alleen de plaat installeren. Meeste mensen denken dat de elektriciens ook de producten zelf meenemen maar dat doen ze niet. Ze kunnen het voor je aanleggen of installeren.

Elektriciens die kunnen het voor je aansluiten

Het kan nog best lang duren om zo een perilex aan te sluiten. Een perilex stekker is best moeilijk om aan te sluiten en te maken. Je kunt wel op google gaan zoeken voor een video hoe je een perilex moet gaan maken en aansluiten. De elektriciens weten goed ook hoe je zulke dingen kan gaan aansluiten en ze kunnen je ook advies geven over perilex.