De toverlamp
Image default
Dienstverlening

Egalisee Bestratingen: Specialist in bestrating en tuinontwerp

Egalisee Bestratingen is dé specialist als het gaat om bestrating en tuinontwerp. Of het nu gaat om het aanleggen van een strak terras, een sfeervolle oprit of een complete tuin, bij Egalisee Bestratingen ben je aan het juiste adres.

Bestratingen

Of u nu een oprit, tuinpad of terras wilt aanleggen, deze specialisten in bestrating Breda staan voor u klaar. U heeft de keuze uit verschillende soorten tegels en stenen, zoals hardsteen, keramische tegels, schellevis, halfverhardingen, betonsteen en kinderkopjes.
Voor het maken van een oprit is half-verharding een goede keuze. Wilt u een nieuw terras dat lang mooi blijft? Dan is hardsteen is ongevoelig voor krassen en daarmee zeer geschikt. Daarnaast zijn keramische tegels ook geschikt voor de tuin, omdat deze goed bestand zijn tegen verschillende weerinvloeden.

Daarnaast biedt Egalisee Bestratingen ook diensten aan zoals afwatering, ontwerpen, schuttingen en afrastering, stapelmuren, gazons en kunstgras, tuinhuizen, vlonders en bomen kappen en snoeien. Neem gerust een kijkje in onze portfolio om een indruk te krijgen van hun projecten. Met hun jarenlange ervaring en vakmanschap zorgen zij voor een perfect resultaat. Ze werken met hoogwaardige materialen en moderne technieken, waardoor ze een duurzame en mooie bestrating kunnen realiseren.

Tuin laten ontwerpen

Daarnaast biedt Egalisee Bestratingen ook tuinontwerp in Etten-Leur aan. Tijdens een vrijblijvend gesprek kunt u uw wensen voorleggen aan medewerkers van Egalisee Bestratingen. In dat gesprek kunt u bijvoorbeeld aangeven welke tegels en beplanting u mooi vindt. Ook een kruidentuin of een tuinhuisje behoren tot de mogelijkheden. Deze wensen zullen ze vertalen naar een uniek en functioneel ontwerp. Deze tuinaanleg kan van begin tot eind verzorgd worden. Met oog voor detail creëren zij een tuin die perfect aansluit bij jouw levensstijl en wensen.

Kies voor Egalisee Bestratingen voor een prachtige bestrating en een tuin waar je jarenlang van kunt genieten!

https://www.egaliseebestratingen.nl/