De toverlamp
Image default
Auto's en Motoren

Auto zakelijk leasen

Wanneer je zakelijk rijdt, dan is het belangrijk dat je hier goed inzicht in hebt als ondernemer. Je wilt immers de kosten besparen waar dat mogelijk is. Daarom is het vaak zo dat leasen een betere optie is dan kopen. Door als ondernemer het zakelijk wagenpark te leasen heb je immers maandelijks een precies overzicht van wat je kwijt bent aan de auto’s die je inzet. Bovendien is het gemakkelijker om via de leasemaatschappij de auto’s te krijgen die het best aansluiten op de werkzaamheden die jij met je onderneming uitvoert. Er zitten dus een flink aantal voordelen aan leasen.

Een bestelbus

Wie denkt aan een bedrijfsauto denkt ongetwijfeld aan een bestelbus. Dit is misschien ook wel de meest voorkomende vorm van lease. Het gaat dan vooral opvallend vaak over Mercedes Sprinter lease. De bestelbus van Mercedes is immers zeer flexibel en aan te passen aan allerlei wensen en eisen die door een bepaalde branche gesteld worden. Denk bijvoorbeeld aan het verschil tussen een open laadbak of een dichte laadruimte. Voor een hovenier kan het eerste beter zijn terwijl een koerier beter af is met de tweede optie. Om die reden is de Sprinter populair bij veel verschillende bedrijven en ondernemers.

Comfortabel voor iedereen bij zakelijk auto leasen 

Ook zijn er verschillende modellen van de Sprinter waarin meer dan twee of drie personen kunnen plaatsnemen. Denk bijvoorbeeld aan de Sprinters met dubbele cabine. Deze is zowel in bestelbus als in chassiscabine te verkrijgen. Ook de Sprinter die is gemaakt voor personenvervoer, met een flink aantal zitplaatsen, is hier een voorbeeld van. Het is daarbij zo dat in het ontwerp voor elke Sprinter is nagedacht over het comfort van de inzittenden. Dit is voor veel ondernemers ook een belangrijke wetenschap. Het is immers belangrijk dat comfort geboden wordt met het oog op het feit dat zoveel tijd in de auto en op de weg wordt doorgebracht.

https://www.autoleasecentrale.nl/