De toverlamp
Image default
Dienstverlening

ALLES WAT JE MOET WETEN OVER KLUIZEN

Hoewel we ons huizen en kantoren nooit volledig kunnen beschermen tegen inbraak, kunnen we wel wat extra zekerheid bieden voor de bezittingen die we het meest waarderen. Veiligheidskluizen worden gebruikt om vitale documenten, dure juwelen of geld te beschermen. Ze kunnen ook gevaarlijke voorwerpen zoals geweren of andere wapens beveiligen om daarmee ongevallen te voorkomen. Het afschermen van belangrijke voorwerpen en papieren uit de buurt van vuur te houden, kan je bereiken door gebruik te maken van een kluis.

Het kopen van een kluis is goed voor veel huiseigenaren. Hier zijn enkele vragen om te overwegen bij de aankoop van een kluis.

1 Hoeveel items worden in een kluis bewaard? Kleine kluisjes die een paar documenten of andere kleine voorwerpen opslaan, kunt u vaak bij veel banken huren. Gekochte kluizen komen in veel verschillende maten voor, er moet met de huidige eisen in gedachten gekozen worden, en de kluis moet eventueel voor de toekomst extra opslag kunnen bieden.

2 Is het nodig om een ​​brandwerende kluis te hebben? Brandwerende kluizen zijn duurder dan gewone modellen, maar bieden meer bescherming voor uw waardevolle spullen. Items met een grote sentimentele en / of geldwaarde kunnen vanuit een brand gered worden. Sommige mensen kiezen ervoor om deze items op te slaan bij een bank, maar het hebben van een brandwerende kluis thuis maakt het gemakkelijker om toegang tot uw bezittingen te krijgen. Er is een verschil tussen de beoordelingen over “brand bestendig” en “brandvast.” Brandvaste kluizen worden beoordeeld op basis van hoeveel warmte de kluis over een bepaalde periode kan weerstaan.

3 Moet de kluis voorzien zijn van een combinatieslot of een sleutel? Onthoud dat codes moeten worden gememoriseerd en de sleutels worden beveiligd.

http://www.youtube.com/watch?v=sjsLx9Rn00s

 

1 Wat zijn de begrotingsbeperkingen bij het kopen van een kluis? De klant moet de prijs tegen kracht afwegen en streven naar de beste kwaliteit die bij de begroting past.

Wordt de kluis gebruikt om geweren of andere wapens op te slaan? Wapen-eigenaren moeten hun wapens altijd beschermen tegen kinderen, ze kunnen bijvoorbeeld opgeslagen worden bij wapen-clubs of opslagplaatsen als alternatief voor een kluis in huis. Persoonlijke geweerkluizen zijn gemaakt van dik staal. Ze zijn zeer duurzaam en worden speciaal geproduceerd om wapens veilig te houden. Ze kunnen een grote gemoedsrust voor een pistool eigenaar zijn. Een plan met betrekking tot het plaatsen van een kluis in huis, is echter nodig omdat de installatie moeilijk kan zijn.

http://www.locksecure.nl/slotenmaker-amsterdam