De toverlamp
Image default
Banen en opleidingen

Leuke en leerzame rijles in Wierden

Bij de beste rijles Wierden begin jij jouw avontuur als bestuurder, en leer je rijden op een leuke manier. Wij zijn een rijschool die iedereen graag wil leren autorijden ongeacht je leeftijd, het is nooit te laat om je rijbewijs te halen. Wij proberen onze rijlessen in Wierden zo goedkoop mogelijk aan te bieden, omdat het nou eenmaal best duur is. En de kosten aan het eind van de rit flink kunnen oplopen. Maar uiteindelijk draait het erom dat je een rijbewijs hebt. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat met jou inzet en onze kennis dat zeker moet gaan lukken. 

Onze werkwijze

Wij hebben meerdere ervaren instructeurs die jou graag leren rijden, wij selecteren er een voor jou en dat is dan ook de gehele rit jouw instructeur. Tot aan het examen, daarna ben je klaar om als beginnend bestuurder de weg op te gaan. Bij ons word je opgehaald en gebracht en les je minimaal een uur, en zijn de rijlessen zelf in te plannen. En kun je als je wil meerdere keren lessen in de week, wel moet daar ruimte voor zijn. En kun je bij ons bijles krijgen voor de auto theorie. Zonder het behalen van je theorie is er nou eenmaal geen examen, en moet je blijven lessen totdat je examen gehaald hebt. 

Contact en tarieven

Heb jij besloten om te gaan leren rijden en wil je rijles nemen in Wierden? Neem dan vooral contact op met ons. Onze contactgegevens zijn allemaal terug te vinden op de website, u kunt ons bellen maar mag natuurlijk ook een mailtje sturen. Ook bij vragen moet u gewoon contact met ons opnemen. Als onze tarieven zijn ook op de site te vinden, heeft u vragen over de kosten of de verschillende pakket laat het dan even weten.