De toverlamp
Image default
Banen en opleidingen

7 podcasts voor HR’s die het waard zijn om op te abonneren

Er zijn minstens drie redenen waarom we u adviseren om naar podcasts te gaan luisteren.

Ten eerste is het handig: u kunt altijd en overal naar professionele podcasts luisteren: in de file, onderweg, op reis.

Ten tweede is het een geweldige manier om Engels te oefenen. Door naar podcasts te luisteren, train je je Engels begrip, bouw je woordenschat op en onthoud je de juiste uitspraak.

Ten derde is een podcast een andere manier om op de hoogte te blijven van alle actuele gebeurtenissen. U kunt luisteren naar interviews met opinieleiders, leren over nieuwe technologieën, enkele nieuwe technieken voor werk ontdekken, zonder professionele evenementen en conferenties bij te wonen. En vooral: je kunt de opgedane kennis meteen toepassen in de praktijk!

… dus hier is een lijst met podcasts om op te letten:

HR Happy Hour

De langst bestaande (sinds 2011!) En misschien wel de meest populaire podcast voor HR’s. Meer dan 300 podcasts met nieuws uit de HR-wereld en handige tips voor recruiters

HR Examiner

Er is een blog met dezelfde naam (“HR Examiner”) die we leuk vinden. De podcast wordt gehost door John Sumser en wordt bezocht door mensen die HR en Tech echt weten te combineren. Dertig minuten bespreking van de urgente kwesties en problemen van moderne rekrutering – kost het u niet zoveel om thuis te komen?

 CIPD

Waarschijnlijk de meest serieuze podcast waar we het vandaag over hebben – vertegenwoordigers van het CIPD (Chartered Institute of Personnel and Development) zenden hier uit. Het is een Europese HR-gemeenschap van meer dan 130.000 professionals. En dus praten ze over hun praktijk. Zo werd de HR-directeur van Unilever gespot.

All Business English for HR Lessons

Een verzameling podcasts voor recruiters die Engels leren. De notities bevatten zakelijke woordenschat die nodig zal zijn in het werk. Hoewel de collectie sinds 2017 niet meer is bijgewerkt, kunnen we niet anders dan deze aan de collectie toevoegen, toch worden hier veel waardevolle lessen verzameld die altijd relevant zullen zijn.

Hiring Tips Podcast

De naam van deze podcastreeks spreekt voor zich: er staan ​​regelmatig podcasts in met tips voor interviewers. Een keer per week nieuwe release. En omdat ze recordbrekend zijn (slechts 2-3 minuten), kun je binnen een paar dagen naar het hele archief van reeds gepubliceerde podcasts luisteren.

Human Resources for Small Business

Deze podcast is niet alleen voor HR-professionals, maar ook voor ondernemers. De presentator in elk nieuw nummer communiceert met de leiders van de HR-industrie en krijgt handige tips, life-hacks en tools die handig kunnen zijn voor kleine bedrijven. De onderwerpen aanpassing van nieuwe medewerkers, betrokkenheid en ontwikkeling van bestaande en cultivatie van talenten komen aan bod. Afleveringen worden twee keer per maand uitgebracht.

HR Works

Deze podcast bestaat al sinds 2014 en is consequent populair bij HR-professionals over de hele wereld. Deze tweemaandelijkse uitgave behandelt het laatste nieuws op het gebied van werving, HR en talentverwerving. Afleveringen richten zich vaak op interpersoonlijke relaties en welzijn op kantoor, en u kunt podcasts maken en ernaar luisteren om kandidaten aan te trekken! We hebben in dit artikel uitvoerig besproken wie dit al doet [en waarom].

recruitment agency

https://www.globalrecruitment.info/