De toverlamp
Image default
Banen en opleidingen

Lead Trainer Architectuur

Lead Trainer Architectuur

We zoeken consolidatie van ons team met lead trainers op het regio van architectuur.
Je bent een dynamische en moderne bouwmeester met ruime ervaring in een agile omgeving.
Je hebt capitulatie voor je vak en je vindt het fantastisch om je kennis te delen.
Als lead begeleider ben je een expert met opinie op het vakgebied.
Je krijgt een platform om jouw kennis te delen en je expertise aan te tonen. Door dit platform wordt je door veel figuurlijk en kleine bedrijven benaderd om opleidingsadvies en training ( en ) te geven.
Je helpt met het oprichten van leertrajecten, opleidingen en innovatieve leeroplossingen.
Je expertise komt voort uit minimaal 3 jaar aantoonbare ( parttime ) ervaring in het tenuitvoerlegging van trainingen op het vlak van bouwkunst ook kun je denken aan bv.Togaf en archimate.
Je combineert je theoretische kennis – die blijkt uit relevante certificeringen – met pragmatische inzichten uit de dagelijkse praktijk. Behalve je trainingsactiviteiten probeer je regelmatig het vak actief uit bij opdrachtgevers, al dan niet parttime, zodat je bij blijft en recente voorbeelden kunt tradities in je trainingen. Bij het overdragen van kennis conventie je moderne leerconcepten, heb je vernieuwende ideeën die je onzichtbaar uitdraagt in presentaties en blogs.
We kunnen je op pad richten met ( of buitenshuis ) accountmanager om te kijken hoe je een gast kunt helpen. Voorts vooruitzien we een flexibele mentaliteit van je. Je kunt schakelen tussen individuele coachingstrajecten en trainingen voor ( soms figuurlijk ) groepen, waarbij een niet min deel in de avond verricht wordt.
Daarnaast ben je bereid te harden op verscheidene locaties in binnenshuis en buitenland. Positie in de sociale groep je komt te werken voor een toonaangevend opleidingsinstituut dat al meer dan 40 jaar een gevestigde naam is het scholen van business en it professionals. Je gaat deel uitmaken van een team met vaste en flexibele ( inhuur ) trainers. Het team bestaat uit ongeveer 40 medewerkers : zo’n 20 lead trainers, inherent accountmanagers en een professionele aangezicht en back office.
Allen professionals met capitulatie voor instuderen en ontwikkelen. Daarnaast kun je putten uit de kennis en ervaring van de collega’s in de capgemini organisatie. Je werkt voor toonaangevende klanten in de private, financiële en publieke sector. Er is kamer om ingevuld te schenken aan jouw creatieve ideeën om nieuwe trainingen te evalueren voor klanten of in ons open aanbod.
Wat kun je bij ons vooruitzien we bieden mogelijkheden om je in de breedte te ontwikkelen.
Behalve trainingen bieden wij ook adviesdiensten aan en voeren we transformatieprogramma’s uit, waar onze trainers een bijdrage aan leveren.
We bieden buigzaamheid in het catalogiseren van jouw werkweek en de te verschuiven werkuren, daar je regelmatig avondtrainingen geeft. Wie we zoeken je hebt capitulatie voor het specialisatie bouwkunst en weet dit over te brengen je bent een teamspeler, een doordrammer en hebt een opinie je wilt je graag voorts evalueren als adviseur en begeleider in de nieuwe digitale en didactische leermogelijkheden en het loodsen van organisatieveranderingen je werkt graag voor een toonaangevende en figuurlijk sociale groep met veel dynamiek, ambitie en mogelijkheden je hebt aantoonbare ervaring met het harden van ( inlichting ) professionals, je bent coachend ingesteld je hebt aantoonbare ervaring als bouwmeester in een agile omstreken en toont leiderschap vanuit jouw opinie op het vak je hebt minimaal 3 jaar ervaring in het specialisatie en het schenken van trainingen hierin.
Je kunt snel uit de voeten met marktstandaard methoden als togaf en archimate en je bent in ieder geval gecertificeerd in enkele van deze methodes je kunt beslissend auteurschap of tonen om jouw opinie en mededeling over te dragen in offertes, blogs, webteksten, webinars en video’s je rustig de nederlandse taal stromend en woont in nederland. Je rustig de engelse taal op hoog niveau ( b2 ) animo?
Herken jij je in voornoemd profiel en ben jij op zoek naar een werkgever waar je met veel aansprakelijkheid en zelfstandigheid?
Reageer dan!

https://www.vindazo.nl/keywords/architect.html