De toverlamp
Image default
Industrie

Een mooie houten vloer bestellen via een website

Al voor een langere periode ben ik op zoek naar de mooiste houten vloer die ik kan vinden. Ik had namelijk een nieuw huis gekocht en wilde daar de vloer van vervangen. Maar ik had al de meubels een beetje uitgezocht en kon daar maar geen goede vloer bij vinden. En elke keer als ik er eentje zag die er goed uit ziet, was hij uitverkocht of heel erg duur. Dus ik ging verder kijken met de hoop nog een vloer te kunnen vinden. 

Houten vloeren van hoge kwaliteit

Ik wilde niets liever dan een houten vloer in mijn huis. Ik weet niet wat ik met houten vloeren heb, maar het geeft een soort van warme sfeer af en vind het altijd erg chique staan. Daarom wilde ik een houten vloer, maar dan moest ik nog wel de juiste vinden. Na een tijdje op het internet te hebben gezeten, kwam ik op de website van Bax houthandel terecht. Daar zag ik dat ze een heel assortiment aan houten vloeren hadden en deze zelf maken in hun eigen fabriek. Daarnaast hadden ze een showroom waar ik terecht kon om eens de vloeren in het echt te bewonderen. Dat leek mij een goed idee.

Een goed bedrijf

Ik kwam aan bij de showroom en was meteen enthousiast toen ik de producten zag. Ze waren 1000% van hout gemaakt en ze zagen er prachtig uit. Bovendien hadden ze hoge kwaliteite en nog voor een goede prijs ook. Na een rondje te hebben gedaan in de showroom, zag ik eindelijk de vloer waar ik naar zochten. Het was een donker houten vloer met rustieke elementen erin. Het was alles wat ik zocht en zelfs meer. Na een goed gesprek met de verkoper, had ik deze bestelt en kwamen ze deze voor een klein extra bedrag bij mij in huis leggen. Echt een top bedrijf met top producten.

Bezoek de showroom

Wilt u ook eens de showroom van Bax Houthandel bekijken? Of meer informatie over de houten vloeren? Bekijk dan de website.