De toverlamp
Image default
Zorg

Digitale bezoekersplanning voor verzorgingstehuizen

Langzaam maar zeker worden de coronamaatregelen versoepeld, waardoor we weer naar het terras kunnen, in grotere groepen kunnen afspreken en een bezoekje kunnen brengen aan het museum, de dierentuin of een pretpark. Desondanks is het geen verleden tijd om een plekje te reserveren op het terras of een tijdslot te claimen om je overgroot oma te kunnen bezoeken in het verzorgingstehuis. Waar vroeger de bezoekersregistratie echter hoofdzakelijk op papier geschiedde, heeft de coronacrisis gezorgd voor een massale digitalisering van bezoekersregistratiesystemen. Zo werken nu meer en meer verzorgingstehuizen met DigiReceptie: hét digitale bezoekersregistratiesysteem voor verzorgingstehuizen!

Hoe werkt DigiReceptie voor verzorgingstehuizen?

Veel verzorgingstehuizen moesten noodgedwongen een bezoekersregistratiesysteem opzetten om het aantal bezoekers te kunnen monitoren, maar dit bleek nog niet zo eenvoudig. Hoe moeten bezoekers zich namelijk registreren voor een bepaald tijdslot en hoeveel bezoekers mogen er aanwezig zijn per dag en per afdeling? Met DigiReceptie verdwijnen deze zorgen echter als sneeuw voor de zon. De bezoekersplanning verzorgingstehuis is met DigiReceptie namelijk eenvoudig geregeld, doordat de bezoeker zich via het portaal van DigiReceptie makkelijk kan aanmelden voor een specifieke afdeling en bijbehorend tijdslot. Het verzorgingstehuis weet dan precies wanneer ze bezoek kunnen verwachten en kunnen deze bezoekers ook traceren in het geval van een coronabesmetting. De bezoeker meldt zich namelijk bij aankomst aan met een verkregen QR-code, die geheel persoonlijk is. Bovendien voldoet de software van DigiReceptie geheel aan de privacyrichtlijnen, waardoor dit geen problemen zal veroorzaken met persoonsgegevens.

Aan de slag!

Wil jij graag weten wat DigiReceptie voor jouw verzorgingstehuis kan betekenen? Schroom dan niet om een kijkje te nemen op onze website voor meer informatie over de werking van de registratiesoftware en de functionaliteiten van het systeem. Aarzel bovendien niet om contact met onze experts op te nemen bij vragen of onduidelijkheden over de werking van DigiReceptie: wij helpen je graag!

https://www.economy.nl/