De toverlamp
Image default
Kinderen

Het meest complete kinderdagverblijf in Barendrecht en omgeving

Eiland Marlyne is misschien wel het meest complete kinderdagverblijf in Barendrecht en omgeving. Waarom? Vooral omdat het de ouders ontzorgt en kinderen vrijheid en plezier geeft. Vanwege de ruime openingstijden kunnen hardwerkende ouders kun kroost vroeg brengen en laat ophalen. Bovendien geldt dit voor alle weken van het jaar. 52 weken per jaar is het kinderdag verblijf geopend van 07.00 tot 19.00 uur. 

Maar liefst 6 vestigingen

Eiland Maryline bestaat sinds 2002. Het begon met de locatie Eiland Marlyne op Voordijk 237 in Barendrecht. Op deze locatie bestond het kinderdagverblijf uit: dagopvang, voorschoolse, naschoolse en vakantie opvang. Nadien is er telkens een nieuwe vestiging aan toegevoegd. Ook het aanbod aan dagbesteding is uitgebreid. Zo vind je over diverse locaties nu ook: peuterschatten en tussenschoolse opvang. Op de locatie Marlyne Sport ligt de nadruk op, hoe kan het ook anders, sport en spel. Alle vesstigingen bevinden zich in Barendrecht. 

Gericht op pedagogisch en biologisch beleid

Het pedagogische beleid van Eiland Marlyne is gebaseerd op het kind van nu. Want ieder kind ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier en in zijn eigen tempo. Dit kinderdagverlbijf in Barendrecht houdt vooral rekening met de ontwikkeling van het individuele kind en vullen de dagbesteding in, op het moment wanneer hij of zij er aan toe is. Natuurlijk wordt er ook rekening gehouden met gezonde voeding. Een gezonde geest in een gezond lichaam is het motto. Daarom wordt er een hoofdzakelijk biologisch voedingsbeleid gevoerd.

Hygiëne op de dagopvang is belangrijk

Eiland Marlyne hanteert ten aanzien van de voedselhygiëne, de hygiënecode voor kleine instellingen in de branche Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening, Jeugdzorg en Kinderopvang. Hiermee wordt er voldaan aan het Warenwetbesluit levensmiddelenhygiëne. Zeker in tijden van Corana wordt hier extra op gelet. 

All Inclusive prijzen

Eiland Marlyne probeert zoveel als mogelijk aan ieders wensen te voldoen. Daarom zijn de opties en prijzen voor de kinderopvang zodaning samengesteld dat het aan elke verwachting kan voldoen. In de uitgebreide prijslijst kun je de pakketten bekijken die geboden worden. Mochten de geboden pakketten niet voldoen aan de verwachting, worden er alternatieven geboden voor je passende opvang.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Eiland marlyne gaat er vanuit dat ieder kind uniek is en dat het zich ontwikkelt op zijn eigen manier, op basis van aanleg, binnen de mogelijkheden die hem daartoe worden aangeboden. De omgeving en de wisselwerking tussen kinderen en volwassenen zijn daarbij belangrijk. Om dit zelf te ervaren is het mogelijk om een rondleiding in te plannen. Zo weet je vooraf welke faciliteiten worden geboden en welke vestiging het best past bij je kind(eren). Bezoek de website voor meer informatie>

 

https://eilandmarlyne.nl/