De toverlamp
Image default
Woning en Tuin

De samenwerking tussen Schréder en WeCycle

Schréder ‘Experts in lightability’ zijn gaan samenwerking met WeCycle. Wij hebben een samenwerkingsovereenkomst ondertekent en willen op deze manier onze krachten bundelen. Zo kunnen wij oude of kapotte lichtbronnen inzamelen, deze scheiden en vervolgens recyclen tot nieuwe lichtbronnen. Wij vinden het belangrijk om dit op een verantwoorde manier te doen en streven naar een duurzamere economie. Om dit te bereiken, hebben wij samen diverse inzamelmiddelen geplaatst waar men zowel oude lichtbronnen als oude elektronische apparaten kan inleveren. Hiermee ondersteunen wij ook nog eens onze klanten en helpen wij het duurzaamheidsdoel te realiseren. 

Over Schréder

Bij Schréder zijn wij ‘experts in lightability’ en dit is dan ook altijd al onze drijfveer geweest. Onze traditie is al eeuwenlang om te innoveren en grenzen verleggen als het gaat om het vinden van slimme oplossingen wat betreft verlichting. Onze vakmensen zijn zeer deskundig en geven alles om de stedelijke en lokale veiligheid te vergroten door middel van verlichtingsoplossingen. Ook vinden wij het hierbij belangrijk om interactief bezig te zijn met de lokale bewoners en te luisteren naar wat zij nu precies nodig hebben. Verder ondersteunen wij gemeenten bij verbeteren van het stadsleven door wegen en infrastructuur open te houden met de juiste belichting. Ook vinden wij het belangrijk om de sociale, ecologische en economische ontwikkelingen van de burgers binnen iedere stad te bevorderen door onze zogenaamde ‘innovatie-ecosystemen’. Wij willen de stad, door middel van verlichting, voor iedereen toegankelijk maken en behouden. 

Duurzaamheid en recycling

Door onze samenwerking met Wecycle en door gebruik te maken van hun middelen om producten in te zamelen, werken wij optimaal met de AEEA-regelgeving. De producten worden op een duurzame manier gerecycled waarbij grondstoffen worden bewaard en optimaal worden hergebruikt. Ook demonteren wij de armaturen in de Service Centers waar iedereen een kans krijgt om mooi en belangrijk werk te verrichten. Zo zijn, en blijven wij, uw duurzame partner. Wilt u meer weten over onze samenwerking met WeCycle? Lees dan alle informatie over waarom wij uw duurzame partner zijn op onze website. Deze informatie kunt u vinden onder het kopje ‘Onder ons’ maar ook vindt u dit in diverse blogs.