De toverlamp
Image default
Woning en Tuin

Onze verlichting laten doen door Schréder

Ik had nog nooit van het bedrijf Schréder gehoord, voordat ik met hen ben gaan werken. Het was namelijk zo dat we een nieuw pand hadden overgekocht van onze buren en waar wij met verschillende drukmachines zouden gaan werken. Alleen de verlichting in dat pand waren niet erg goed voor een mega ruimte. Het is voor ons werk belangrijk dat we alles goed kunnen zien, dus wilde ik graag een bedrijf vinden die ons hiermee kon helpen.

Op zoek naar een bedrijf, zoals Schréder

We wilden wel werken met een experts, zoals Schréder, die veel ervaring heeft met zulke projecten en nog veel meer. Samen met mijn collega’s hadden we al gezocht naar verschillende bedrijven die ons hiermee konden helpen. De meeste bedrijven kende wij totaal niet en hebben we contact mee gezocht. We merkten meteen dat bij een paar bedrijven ze niet heel klantvriendelijk waren en ook geen idee hadden waar wij over praatte. Dus deze bedrijven vielen allemaal snel af. Uiteindelijk kwamen we bij Schréder terecht en daar hadden we wat meer hoop, omdat de website er professioneel uit zag en de projecten die ze hadden gedaan goed leken. Dit gevoel klopte ook en we hadden een goed gesprek met deze mensen.

Goede vakmanschap van dit bedrijf

We hadden een afspraak gemaakt dat de medewerkers van het bedrijf naar ons zouden komen om te kijken wat voor soort pand het was en om te kijken wat ze allemaal moesten regelen. Het waren hele aardige mensen en ze wisten meteen snel wat wij wilden qua belichting. Op de dag dat ze dit gingen monteren waren wij super blij met de diensten die zij aanbieden en ze werkte ook nog eens heel snel. Binnen een paar uur hadden ze al de verlichting bij ons geregeld en het is super. We kunnen nu alles beter zien en zo kunnen we ook goed aan het werk.

 

Wilt u meer weten over de diensten of andere projecten van Schréder? Bekijk dan de website van Schréder voor meer informatie hierover of om in contact te komen met het bedrijf. Meer informatie over Schréder.