De toverlamp
Image default
Mode en Kleding

De leukste outfits met de stylist in Amsterdam

Een ervaren stylist in Amsterdam kan je helpen bij het verbeteren van je kledingstijl. Weet je nou helemaal niet wat je moet dragen en wat je met elkaar kunt combineren dan kun je het advies van de stylist in Amsterdam vast wel gebruiken. Samen met jou gaat zij opzoek naar de beste kleding die goed bij jou past en waar jij je het prettigste in voelt. Dat is natuurlijk ook de bedoeling van de kleding die je draagt. Je straalt ook uit hoe jij je voelt en wanneer jij je helemaal niet fijn voelt wanneer je bijvoorbeeld een jurkje draagt, dan kan je beter gaan voor een leuke broek waar jij je beter in voelt en waar jij zelfvertrouwen in uitstraalt. 

Combineren

Welke kleuren en kleding je het best moet combineren weet de stylist in Amsterdam maar al te goed. Door veel combinaties uit te hebben geprobeerd weet zij nu goed wat wel en niet samen gaat en waar je wel en niet een mooie uitstraling in hebt. Wanneer je bijvoorbeeld een at donkerdere huid hebt kan je andere kleuren aan doen terwijl iemand die een wat lichtere huid heeft deze kleuren helemaal niet moet dragen. Door een gesprek met jou aan te gaan waarin jij aangeeft wat jij fijne kleding vindt om te dragen, kan de stylist in Amsterdam een goed advies voor jou maken. 

Shoppen

Een tas vol met leuke nieuwe kleren doet iedereen wel goed. De stylist in Amsterdam gaat voor jou, of samen met jou, op tap nadat het advies is gegeven. Als de stylist in Amsterdam alleen voor jou op pas gaat hoef je alleen maar je maten door te geven en dan komt de stylist in Amsterdam terug met de kleding die jij nu in je kast kunt gaan plaatsen. Nieuwe kleding en nieuwe combinaties worden je uitgelegd en jij komt weer goed voor de dag!