De toverlamp
Image default
Aanbiedingen

Bouwhekken

Bouwhekken

 

Zoals je wellicht al gemerkt hebt is het festival seizoen begonnen. Daarbij hoort de juiste veiligheid en dus ook de juiste security en beveiliging. In deze blog leggen we je uit waar je op moet letten zodat het festival op de juiste manier kan plaatsvinden.

 

Het is belangrijk om de veilige verplaatsing van bezoekers van de site te waarborgen. Hierbij spelen stoot barrières een belangrijke rol. Hekken bieden scheidingslijnen, oriëntatiepunten en markeringen waar zichtbaarheid belangrijk is. Doordat druk barrières licht van gewicht en zeer gebruiksvriendelijk zijn, kunt u een snelle, duidelijke en sterke barrière in uw omgeving creëren. Dit maakt het gemakkelijker om paden en objecten te vinden en te volgen. Ook zie je dat de mate van spektakel op dit soort festivals steeds meer invloed heeft op de beleving.

 

Sommige festivals zijn bijvoorbeeld veranderd in echte evenementen. Dit biedt extra amusementswaarde, maar vereist speciale aandacht met betrekking tot veiligheid. Bouwhekken zorgt voor transparantie en zeil- of textielwerk dat bijdraagt ​​aan een extra beleving van objecten. Dit is nodig voor zowel kleine festivals als grote evenementen met 20.000 bezoekers per dag. Veiligheid staat altijd voorop. Ook zijn er altijd bepaalde locaties of locaties die je niet aan het publiek wilt laten zien, zoals opslagruimtes of backstage-ruimtes. Omheind of niet, met of zonder dekzeilen, ze worden meteen beschermd.

 

Opbouw festival

Tijdens de voorbereidingen van een festival is het belangrijk dat je het terrein goed afzet zodat je het festival goed kan opbouwen. Het plaatsen van bouwhekken is in Nederland ook verplicht bij openbare ruimtes. Dat betekent dat een terrein altijd afgezet moet worden met een bouwhek. Het mooiste is om dit bezeild te doen zodat het festival ook in goede banen opgebouwd kan worden. Ieder project vraagt om een passend hekwerk. Hierdoor maken we een plan op maat.

 

Bezoekers op afstand houden

Tijdelijk een hekwerk huren voor een evenement of festival is praktisch en eenvoudig. Hekken houden bezoekers weg en kunnen gemakkelijk verplichte wandelpaden creëren. Hiervoor verhuren we een traditionele stalen barrière en een kunststof barrière met een reflector erop. Voor elk project hebben wij de juiste oplossing.

 

Verhuur bouwhekken

Bij Bouwhekken is het naast kopen ook mogelijk om hekken te huren. Heb je dus tijden een terrein of evenement dat voorzien is van stevig hekwerk? Dat kan. Bij ons is het mogelijk om complete sets bouwhekken inclusief bouwhekvoeten en klemmen te huren. Wij zorgen ervoor dat we met je meedenken en met een voorstel komen passend bij jouw wensen en eisen. Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw evenement kunnen betekenen? Neem dan via onze contactpagina contact met ons op.

 

https://www.bouwhekkennederland.nl/