De toverlamp
Image default
Woning en Tuin

Waarom kiezen voor stalen eettafel?

Staal zie je jaren vaak terug in tuinmeubels en ook op kantoren zie je het regelmatig verschijnen. Een stalen eettafel wordt steeds populairder. En dat is niet voor niks wat ons betreft. Het materiaal heeft een stoere uitstraling en kan goed tegen een stootje. Ideaal om te gebruiken bij een meubelstuk dat vaak en intensief wordt gebruikt. In dit artikel zetten we alle voordelen van dit type tafel voor je op een rijtje zodat je zelf kunt ontdekken dat dit model een aanwinst in je huis is. Of je er nu gebruik van maakt in de woonkamer, de keuken of op kantoor. Met dit model kun je gezien worden.

Op maat te maken

Als je kiest voor een stalen eettafel dan kies je voor flexibiliteit omdat het gebruikte materiaal in alle maten te maken is. Of je nu een klein model nodig hebt of een model voor 8 personen, het kan allemaal moeiteloos gemaakt worden. Het past perfect bij een moderne inrichting en staat geweldig in een moderne keuken. Daarnaast is het makkelijk schoon te houden en kan het tegen een stootje. Je zult geen spijt krijgen als je kiest voor deze modellen.

Zelf kiezen blad stalen eettafel

Bij een stalen eettafel is over het algemeen het onderstel of het skelet van de tafel van staal. De rest van de tafel zoals het bovenblad kun je zelf kiezen. Je kunt gaan voor natuurlijke materialen en een mooi stuk hout kiezen. Daarnaast kun je ook voor natuursteen gaan. Wil je liever wat anders? Dan kan dat ook. Leg dan een mooie glazen plaat op het onderstel bijvoorbeeld of kies voor de speelsheid van een keramisch bovenblad. Er is keuze genoeg zoals je ziet. Wat verder tot de mogelijkheden behoort is dat je het exemplaar laat spuiten in een kleur naar keuze. Je kunt de tafel in alle RAL kleuren laten spuiten en dat geeft een heel gaaf effect. Zo maak je een model helemaal op maat voor jouw huis.

Weinig onderhoud nodig

Bijkomend voordeel van een stalen eettafel is dat het model weinig onderhoud nodig heeft en eenvoudig te reinigen is. Zeker als het gespoten is dan zit het exemplaar stevig in de lak en hoef je er geen onderhoud aan te plegen. Ook heb je bij het schoonmaken niet veel meer nodig dan een sopje en een doekje. Ga vooral niet met een schuurspons aan de gang op jouw unieke exemplaar, want dan loop je de kans dat je het model beschadigt.

Jarenlang plezier van stalen eettafel

Als je kiest voor een stalen eettafel, dan kies je voor een aanwinst die jaren met je meegaat. Jij hoeft je geen zorgen te maken over waar je aan kunt aanschuiven. Want het model van je keuze wordt een trouwe partner. En raak je een beetje uitgekeken op je huidige model? Je kunt er dan voor kiezen om het model in een andere kleur te spuiten of er een ander tafelblad erop te leggen en je hebt meteen een nieuw model in huis. Zo raak je nooit uitgekeken op jouw exemplaar.

Liever een houten eettafel? Ook die bestel je simpel online.