De toverlamp
Image default
Gezondheid

waarom is een detoxkuur goed voor je

Het detoxen kan op meerdere manieren. Bijvoorbeeld door je te laten masseren of door detox supplementen te nemen, met dingen zoals klei of kalk middelen. Maar de beste manier is om het te proberen aan de hand van gezonde groentesappen. Natuurlijk is het feit dat het drinken van groentensappen nooit slecht voor je is. Het kan hoe lang jij wilt. De sappen zijn altijd goed voor je en er zitten nooit toegevoegde geur, smaak en zoetstoffen in. Het is 100% puur natuur. 

wat doet een detox?

Een detox ruimt alle extra gifstoffen op de je lichaam niet nodig heeft op. En zorgt ervoor dat het lichaam volledig gereinigd is. Bij de vruchtensappen is het ook een gezondere manier om te detoxen, want kalk en klei middelen kunnen nog wel eens riskant zijn voor de gezondheid. En bij vruchtensappen is het eigenlijk alleen het drinken van groenten en fruit. En daar bij het fruit worden in een speciale machine alleen de belangrijke stoffen van het fruit geselecteerd. Dus het wordt niet zomaar in een blender gedaan, maar er is een speciale bereidingswijze voor. Het wordt namelijk in een speciale slowjuice mixer gegooid waardoor al het sap en de belangrijke stoffen eruit gefilterd word. en daar worden de sappen van gemaakt.

Waar kan je een detox kuur bestellen?

The Juice Factory. Zij selecteren zorgvuldig hun eigen sappen en zorgen dat het nauwkeurig wordt bereid en vervoerd. De pakketten die zij aanbieden zijn in de volgorde van 1,3,5, of 7 dagen. Dat bevat 6 sappen per dag en 1 gembershot per dag (bijvoorbeeld 3 dagen is 18 sappen en 3 gembershots). Ook is de levering snel met de slogan: ‘De beste dag om een detox kuur te starten is vandaag’. Alle sappen zijn te vinden op www.thejuicefactory.nl