De toverlamp
Image default
Entertainment

Vreemd gaan in het rendez vous hotel

Je gaat vreemd, maar je wilt niet dat je wordt ontdekt, dat is logisch. Maar hoe ga je dit nou allemaal voor elkaar krijgen? Dat kan je bijvoorbeeld doen door een spannend rendez vous hotel te boeken. Hiermee kan je ervoor zorgen dat je niet wordt ontdekt en tegelijkertijd wel met je affaire kunt afsopreken zonder dat iemand hiervan af weet. Omdat het rendez vous hotel ervoor is bedoeld om dit soort situaties op te lossen wordt er hier ook heel erg rekening  gehouden met het feit dat je niet ontdekt wil worden. Dat vertaalt zich onder andere in het niet plaatsen van camera’s, het betalen met cash geld en geen gebruik maken van pinpassen en andere kaarten. Het plaatsen van beveiligers en het op de uitkijk staan voor eventuele pottenkijkers. 

Veilig

Je kunt hier veilig met je tweede liefde afspreken en je kunt een kamer ieder uur huren. Heb je de kamer toch  nog wat langer nodig Dan is dat uiteraard geen enkel probleem, want daar wordt rekening mee gehouden. Je kunt gewoon aan de bel trekken en zeggen dat je nog een extra huur of half uur wilt boeken. Uiteindelijk wordt dit bij de afrekening van de kamer dan voor je in rekening gebracht, Hoe lang je uiteindelijk in de kamer bent wordt allemaal geregistreerd in een papieren document, die dus ook niet online te vinden is. 

Privacy

Het rendez vous hotel is heel erg centraal gelegen. Je kunt vanaf ze snelweg binnen  10 minuten bij het hotel zijn. Het rendez vous hotel ligt tussen bomen en is niet gemakkelijk te vinden als je niet weet wat er te vinden is. Het is dus geen plaats waar je anderen gemakkelijk tegen kunt komen en ook daar wordt rekening mee gehouden in het rendez vous hotel. Privacy staat hier voorop.