De toverlamp
Image default
Tuin en buitenleven

Online kiezen uit diverse raamdorpels

Een nieuwe of reeds bestaande woning wil je er ook aan de buitenzijde goed uit laten zien. Voor een nette afwerking van de ramen kun je geschikte raamdorpels kiezen. Kijk eens op https://www.sierbetononline.nl/raamdorpels/ wat er allemaal mogelijk is op dit gebied. 

Raamdorpels gemaakt van hardsteen of beton

Bij Sierbeton Online vind je een uitgebreid aanbod aan raamdorpels die gemaakt zijn van beton of hardsteen. Beide materialen hebben een natuurlijke oorsprong en zijn goed bestand tegen diverse weersomstandigheden. Daarnaast hebben ze als voordeel dat ze in alle maten en vormen gemaakt kunnen worden zodat je altijd wel iets vindt dat naar je smaak is en dat goed bij de rest van de woning past. Zowel beton als hardsteen is kwalitatief goed materiaal en gaat lang mee. 

Kunststof en metaal

Je kunt ook kiezen voor kunststof of metalen raamdorpels. Ook deze hebben hun voordelen zoals dat ze lang meegaan maar gaan wat minder mooi op in de gevel en doen wat minder natuurlijk aan. Deze dorpels staan veelal bekend onder de naam waterslag. 

Kies dorpels die bij je huis passen

Als je goede raamdorpels zoekt is het zaak dat je er kiest die goed bij het huis staan en die ook nog eens goed afwateren. Belangrijk is daarbij dat de dorpels goed aansluiten. Om er zeker van te zijn dat ze passen meet je de lengte en de breedte van de ramen goed op. Je kunt dorpels altijd op maat laten maken zodat ze precies passend zijn. Op die manier hebben ze het meeste effect. Maatwerk is duurder dan standaardmaten maar je hebt er wel het meeste plezier van. Op de website van het bedrijf kun je zien welke raamdorpels op maat gemaakt kunnen worden en je kunt meteen laten berekenen wat deze je gaan kosten.