De toverlamp
Image default
Onderwijs

Jouw kans om je positie op de arbeidsmarkt te versterken

Als volwassene die een andere weg op wil in zijn of haar carrière is het soms lastig op de arbeidsmarkt. Je hebt immers een andere opleiding of helemaal geen opleiding gedaan en je hebt ook geen werkervaring. Het doen van een opleiding voor volwassenen bij Fabius Opleidingen. De opleidingen zijn praktijkgericht en het slagingspercentage ligt hoog. In dit artikel lees je alles over hoe jij je kansen op de arbeidsmarkt versterkt door het doen van een opleiding.

Een opleiding voor een kantoorbaan

De opleidingen van Fabius zijn functie- en praktijkgericht waardoor je relevante kennis en vaardigheden opdoet waar je bij de door jou gekozen baan daadwerkelijk iets aan hebt. Je bent in principe klaar om aan het werk te gaan. De opleidingen van Fabius zijn vooral gericht op banen in de kantoorwereld en boekhouden en geven je erkende diploma’s en certificaten na succesvolle afronding van de opleiding. Diploma’s zorgen voor een grotere kans op een baan en een grotere kans deze voor langere tijd te kunnen houden. En dat is natuurlijk wat je wilt. Ook is het zo dat je met een relevant diploma meer betaald wordt dan zonder diploma. Dit loont dus letterlijk.

Gegarandeerd een goede positie in de markt

Met een erkend diploma op zak heb je dus gegarandeerd een goede plek op de arbeidsmarkt. Het slagingspercentage van Fabius ligt daarnaast op hoger dan 90% voor de kantoorbanen. Voor boekhoudopleidingen ligt het iets lager, maar hoger dan het landelijk gemiddelde. Zo weet je zeker dat je niet voor niets in jezelf investeert. Jezelf ontwikkelen kun je je hele leven blijven doen en het levert je zeker iets op.