De toverlamp
Image default
Woningen

Goedkope schuiframen

Opties voor dubbele beglazing.
Kunststof ramen bestaan ​​uit verschillende elementen, maar het belangrijkste is nog steeds glas, het is dit glas dat het raam transparant maakt. Ramen met dubbele beglazing in PVC-ramen kunnen uit twee of meer glazen bestaan. Dit wordt gedaan om voor een goede thermische isolatie in de kamer te zorgen. Wanneer u bestelt voor de vervaardiging van PVC-ramen, moet u allereerst weten wat voor soort dubbele beglazing is en wat het verschil is, bespreek met de fabrikant de formule voor het raam met dubbele beglazing – aangezien de kenmerken van de toekomstig raam hangt er grotendeels van af.

De keuze van glazen en hun hoeveelheid hangt rechtstreeks af van de klimaatzone van de regio waar u zich bevindt. Dikkere glazen zijn geschikt voor barre klimaten, terwijl dunnere en lichtere glazen geschikt zijn voor hete streken.

Ramen met dubbelglas:
Bij de productie van isolatieglaseenheden worden verschillende soorten glas gebruikt. Dit zorgt voor speciale prestatiekenmerken van de producten. Laten we eens nader bekijken wat ramen met dubbele beglazing zijn voor kunststof ramen:

1. Conventionele dubbele beglazing met floatglas. Dergelijk glas is perfect vlak, met maximale transparantie en heeft geen nadelen. Gewoon glas van hoge kwaliteit met een hoge lichtdoorlatendheid. Het verschilt niet in speciale kenmerken.

2. Multifunctionele glaseenheid. Dit is een echt klimaatbeheersingssysteem. Zijn functies omvatten bescherming tegen de effecten van ultraviolette stralen in het hete seizoen, en warm houden als het buiten koud is. Dergelijke glazen helpen de kosten van verwarmingsenergie in de winter te verlagen, evenals airconditioning in de zomer.

3. Zelfreinigende glazen eenheid. Ze helpen de tijd die wordt besteed aan het onderhoud van dubbele beglazing te minimaliseren. De bril is bedekt met een speciale samenstelling: het vernietigt vuil als de zonnestralen erop vallen. Resten worden door regen weggespoeld: druppels en strepen worden niet gevormd.

4. Geluidsisolerende beglazing. Dit is een betrouwbare en effectieve bescherming van het pand tegen straatlawaai. Ramen met dubbele beglazing zijn uitgerust met glazen, waarvan de dikte is vergroot, en de opening ertussen is gekozen om de optimale breedte te hebben. In dit geval wordt een profiel gebruikt met een verhoogde kwaliteit, waarbij alle elementen nauw op elkaar aansluiten. Zo worden tijdens het installatieproces absoluut strakke verbindingen verkregen.

5. Spiegelglas eenheid. Kenmerkend voor reflexglas is de combinatie van de voordelen van gewoon en gekleurd glas. Dergelijke glazen beperken het binnendringen van warmte in het gebouw, terwijl ze zelf niet opwarmen en het licht ongehinderd de kamer binnen kan komen. Dergelijke ramen met dubbele beglazing zijn een ideale oplossing in warme omstandigheden.

6. Gekleurde glazen eenheid. In plaats van getint glas kan gekleurd glas worden gebruikt. Het is volledig transparant, maar houdt tegelijkertijd licht en warmte vast. Hun eigenschappen verschillen afhankelijk van de schaduw.

7. Getint glaseenheid. Op het glas is een speciale folie geplakt, die voorkomt dat directe zonnestralen, overmatige hitte en licht het gebouw binnendringen. Dit is vooral belangrijk in warme streken. Deze bril onderscheidt zich door hoge lichtabsorptieparameters en verhoogde sterkte.

8. Dubbele beglazing met slim glas. Dergelijke glazen kunnen hun parameters van transparantie en thermische geleidbaarheid veranderen wanneer de omstandigheden van buitenaf veranderen: verlichting, temperatuur en andere parameters. Dit verlaagt de verwarmingskosten en ruimtetemperaturen. Zelfreinigende en elektrisch verwarmde ramen vallen in deze categorie.

9. Energiebesparende dubbele beglazing met k-glas. Het gebruik van een harde k-coating die tijdens de productie op de glazen wordt aangebracht, maakt het mogelijk om een ​​bijzonder product te verkrijgen. Het glas ziet eruit als gewoon glas, maar de thermische isolatie-eigenschappen zijn hoger, de warmteoverdracht van de zon is optimaal. Dergelijke glazen zijn bestand tegen mechanische belasting, zodat ze aan de buitenkant van de glazen eenheid kunnen worden geplaatst.

10. Energiebesparende dubbele beglazing met i-glass. Het afgewerkte glas is bedekt met een zachte i-coating, een laagje zilver. Dergelijk glas kan gemakkelijk vervormen, daarom wordt het in de regel in een glaseenheid geplaatst. Door het gebruik van een dergelijk raam met dubbele beglazing kunt u het comfort in de kamer verhogen en de energiekosten verlagen. Dit maakt het gebruik van een dergelijk product zeer effectief, zelfs bij de constructie van een enkele kamer dubbele beglazing.

11. Dubbel glas raam met triplex glas. Tijdens de vervaardiging wordt een meerlagige structuur gecreëerd, inclusief verschillende glazen waartussen lagen zijn – een transparant onzichtbaar polymeer. Het vermogen van glas om licht door te laten, wordt niet verminderd. Het wordt echter duurzamer, de brandwerendheid neemt toe, evenals de eigenschappen van de isolator. Al deze eigenschappen van het product worden tijdens de warmtebehandeling verbeterd. Als dergelijk glas breekt, worden er geen scherpe fragmenten gevormd. Het kan echter niet worden verwerkt met mechanische methoden. Bovendien zijn de isolatieparameters niet erg hoog.

Ramen met dubbele beglazing worden niet alleen gebruikt bij de productie van kunststofx ramen, worden ze ook gebruikt bij de productie van moderne houten ramen en raamconstructies uit warme aluminium profielen.

Formule van een raam met dubbele beglazing, of wat is de dikte van ramen met dubbele beglazing
De meest populaire formule voor een PVC-raam is 4x16x4 = 24, dit betekent dat een dubbele beglazing bestaat uit twee glazen van elk vier millimeter dik, en daartussen is de luchtruimte, of kamer, zestien millimeter. Deze formule wordt gebruikt bij de vervaardiging van kunststof ramen voor woongebouwen en is de kwaliteitsnorm van de staat.

Formule glazen eenheid

Er zijn mogelijkheden om andere glaselementen te maken, met bijvoorbeeld dikker glas, of je kunt meer glas in hoeveelheid maken. Het is erg belangrijk dat elk van hen overeenkomt met de vereiste afmetingen, die worden gemeten door de specialisten van het bedrijf van de fabrikant. De formules van dubbele beglazing voor ramen met een hoge windbelasting zijn zeer zorgvuldig opgesteld. Dit kunnen vitrines, gevels of daken zijn.

Ook verschillen dubbele beglazing in het aantal kamers en de afstand tussen de glazen onderling. In een dubbele beglazing met drie ruiten zijn er dus twee luchtkamers. Bijvoorbeeld 4x12x4x16x4 – deze formule zegt dat de glaseenheid een dikte heeft van veertig millimeter en bestaat uit drie glazen van vier millimeter. Hoe meer luchtkamers in een glazen unit, hoe beter de thermische en geluidsisolerende eigenschappen.

 

Goedkope schuiframen

Prijs Voordeur Aluminium

https://offerte-pvc-ramen-deuren-glazen-schuif.be/0080-prijzen-aluminium-ramen.html