De toverlamp
Image default
Cadeau

Gepersonaliseerd cadeau is de trend van 2020

Het wordt met de jaren steeds lastiger om een leuk cadeau voor iemand te vinden. De meeste cadeau ideeën komen niet echt uit de lucht vallen. Helemaal niet als iemand niet echt hobby’s heeft waar je iets mee kan. Gelukkig is er een nieuwe trend in 2020 en dat is een gepersonaliseerd cadeau. Door je cadeau te personaliseren krijg je een uniek geschenk. Dit kan een leuk aandenken zijn aan een bepaalde leeftijd. Of een aandenken voor een speciaal moment in je leven.

 

Waar kan je aan denken bij een gepersonaliseerd cadeau?

 

Bij gegraveerd cadeau.nl graveren we voornamelijk hout en glas tot een persoonlijk geschenk. Meestal gaat het al om persoonlijke cadeaus die we extra speciaal maken met een gravure. Je kan hierbij kiezen uit verschillende designs die we al voor je ontworpen hebben. Het enige wat je hoeft te doen is aangeven welke tekst je erop wilt zetten. Zo maak je jouw kado extra speciaal.

 

Glas personaliseren met een gravure

 

Als huwelijkscadeau kan je ervoor kiezen om een glas te personaliseren. Wat dacht je bijvoorbeeld van twee champagneglazen voorzien van een gravure? Op de champagneglazen kan je de trouwdatum en nieuwe achternaam laten graveren. Het is natuurlijk een geweldig geschenk om aan het bruidspaar te geven. Dit is tenminste origineler dan enkel een envelopje met geld erin. Uiteraard kan je ook als bruidspaar een glas personaliseren. Een glas om mee te toosten of juist een geschenk voor je getuige. Er is van alles mogelijk en uiteraard kunnen wij helpen om de geschenken te personaliseren.

 

Gepersonaliseerd cadeau voor mama of papa

 

Voor Moederdag of Vaderdag is het ook super leuk om een gepersonaliseerd cadeau te geven. Wat dacht je bijvoorbeeld van een snijplank voorzien van een tekening van de kinderen? Dit keer worden je kinderen vereeuwigd door de tekening letterlijk in de snijplank te branden. Naast een snijplank kan je ook kiezen voor een borrelplank. Je maakt hem extra persoonlijk door de plank te personaliseren.

 

Graveer een fotolijstje

 

Heb je een fotoshoot laten doen en wil je deze op een leuke manier cadeau geven? Je kan natuurlijk ook een fotolijstje graveren. Dit originele geschenk is perfect voor een mooie foto van de kinderen of kleinkinderen. Of wat dacht je van een trouwfoto? Graveer op het lijstje direct de trouwdatum van het bruidspaar. Dit zijn pas originele cadeaus om te geven. Je hebt zo een leuk geschenk om te geven. Een geschenk waar je gegarandeerd mee gaat opvallen.

https://www.gegraveerdcadeau.nl