De toverlamp
Image default
Horeca

Een heerlijk buffet in Deventer

Tijdens het evenement zoals bijvoorbeeld uw verjaardag, bedrijfsopening, jubileum, receptie, personeelsfeest of open dag wilt u uiteraard dat uw gasten goed verzorgd worden. De catering, bediening en service is hierbij heel belangrijk en buffet uit Deventer kan daarbij goed van pas komen. Wij staan klaar tijdens het evenement voor u en uw gasten om het evenement tot een smaakvol succes te brengen.  Wij hebben een breed aanbod op het gebied van catering. Hierbij kunt u denken aan het serveren van diverse dranken, hapjes, lunch, diner of buffet uit Deventer. U heeft er zelf geen omkijken naar! Wij richten ons op de catering voor groepen van 10 tot circa 400 personen. Daarnaast houden wij ook rekening met halal en glutenvrije voeding, en andere allergieën of dieetwensen.

Een smakelijk succes

Wij staan altijd voor u klaar: waardoor uw evenement gegarandeerd een smakelijk succes wordt. Het cateringbedrijf Enschede verzorgt hapjes, diners, lunches, dranken en totale aankleding van het diner, receptie of buffet uit Deventer. Wij staat garant voor lekkere en gezonde catering en goede service. De catering wordt met de grootste zorg voor u bereidt en stijlvol gepresenteerd. In overleg met u kunnen we een lunch, diner of buffet uit Deventer samenstellen die precies aan uw wensen voldoen: wij beschikken namelijk over talloze mogelijkheden.

Catering aan huis

Tijdens uw tuinfeest, themafeest, trouwfeest of verjaardagsfeest verzorgen wij ook graag de catering. Onze professionele cateringmedewerkers en bediening staan altijd voor u klaar! Wij verzorgen bij uw thuis de hapjes, diners, lunches, dranken en totale aankleding van het diner, receptie of buffert uit Deventer. Hierdoor heeft u alle tijd voor uw gasten! U hoeft niet na te denken over de inkoop, het maken van de hapjes of de afwas. Wij regelen het allemaal, kortom wij maken het u zo makkelijk als mogelijk!Met ons heeft u altijd een succes in huis gehaald.