De toverlamp
Image default
Aanbiedingen

Drie leuke en simpele dagactiviteiten

Drie leuke en simpele dagactiviteiten

Er is niets zo leuk als met een grote groep een dag besteden. Maar, om deze dag een goede invulling te geven, is het wel zo leuk als je hierbij ook een leuke activiteit organiseert. Het bedenken van zo’n activiteit kan echter een stuk lastiger lijken dan het vooraf lijkt. In deze blog inspireren we je graag door drie activiteiten te geven die voor eenieder leuk zijn en die makkelijk te organiseren zijn. Lees snel verder!

 

  1. Wie is de Mol?

De kans is klein dat je nog nooit van dit tv-programma gehoord hebt, maar we leggen het graag voor je uit: bij Wie is de Mol nemen kandidaten het op tegen een mol, die zich ook voordoet als een kandidaat. Tijdens dit proces proberen de kandidaten geld te verzamelen door spellen te spelen, die de Mol probeert te saboteren. De winnaar van het uiteindelijke spel ontmaskert de Mol succesvol. Dit spel is makkelijk zelf te organiseren, door simpele spellen voor te bereiden waar een groepsproces een belangrijke rol speelt. Eén iemand licht je vooraf over de spellen in: de Mol. 

 

  1. Een escape room

Wil jij niet alleen een groepsgevoel creëren, maar je ook focussen op de samenwerking? Een escape room is hier de perfecte mogelijkheid voor! Hier werk je samen op een unieke wijze, door samen proberen te ontsnappen uit een ruimte. Escape rooms hebben vaak een unieke verhaallijn, waardoor je je in een situatie bevindt waar nog nooit eerder iemand in jouw groep zich in heeft bevonden. Door puzzels op te lossen d.m.v. samenwerking, ontsnap jij uit de kamer. Succes!

 

  1. Een fietstocht

Wordt er goed weer voorspeld? Trek er op uit met een heerlijke fietstocht! Nederland is een plat land, waardoor fietsen vrijwel overal mogelijk is. Of jij nou kiest voor een drukke stad met veel toeristische trekpleisters, of voor een prachtig natuurgebied: Nederland heeft het allemaal! Zorg ervoor dat je een lekkere snackmand mee hebt, zodat je ook af en toe kunt genieten van een fijne pauze. Is fietsen om wat voor reden dan ook voor jou niet mogelijk? Neem eens een kijkje bij Huka: zij maken een op-maat-gemaakte driewielfiets voor jou, zodat ook jij aan deze fietstocht kunt deelnemen. 

 

https://www.huka.nl/