De toverlamp
Image default
Dienstverlening

De kosten van nachtdienst slotenmaker

Als je in de nacht buitengesloten bent kun je altijd nog naar een slotenmaker Den Haag bellen. De slotenmaker is dan al meestal 30 minuten bij je om te helpen. Wat mensen zich soms over verbazen is de prijs van de dienst. Het is soms namelijk heel hoog terwijl het ook goedkoper kan.

Als een slotenmaker Den Haag in de nacht op pad moet is het logisch dat die wat meer betaald krijgt maar soms zijn de bedragen buiten proportie. Een eerlijke en erkende slotenmaker Den Haag berekend zijn tarief aan de hand van wat die doet en hier komt een toeslag op voor het nachtwerk. Het is meestal maximaal zo een 90 euro voor een simpele klus zoals de deur openmaken. Sommige slotenmakers vragen dan 500 of zelfs 800 euro dan zit je wel met je handen in de haren. Dit klopt natuurlijk niet en deze slotenmakers noemen we ook wel malafide.

We raden dan ook iedereen aan om altijd voordat je akkoord gaat met de komst van de slotenmaker Den Haag je eerst vraagt hoeveel het gaat kosten. Zo kom je niet voor een nare verassing te staan. Als de slotenmaker over een paar honderd euro begint of geen bedrag wil noemen hang dan maar gelijk op. Een goede en erkende slotenmaker Den Haag geeft altijd het tarief aan als je het vraagt. De meeste geven het zelfs aan zonder dat je het hoeft te vragen.