De toverlamp
Image default
Aanbiedingen

Ben jij van plan om een huis te kopen?

Ben jij van plan om een huis te kopen?

Wil je graag verhuizen of ben je op zoek naar je eerste woning? Ben je al tegen een prachtig huis aan gelopen of ben je nog radeloos op zoek naar een huis of appartement? Hoe ben jij van plan om dit aan te pakken? Veel vragen waar je misschien zelf het antwoord niet op weet, en dat is geen probleem. We begrijpen dat het ingewikkeld kan zijn om je huis te verkopen of een andere woning te kopen. Daarom staan de professionals van Kasper & Kent voor je klaar.

Een nieuwbouw kopen:

Wil je verhuizen naar een nieuwbouw en wil je deze ook direct kopen? Maar is je hypotheek van een ander huis nog niet afbetaald? Goed nieuws! Het is alsnog mogelijk om een nieuw huis te kopen, nog voordat jij je andere woning hebt verkocht. Door middel van een speciale lening kan jij dit waarmaken, namelijk het overbruggingskrediet. Dit is ideaal wanneer jij je droomwoning hebt gevonden en niet wilt wachten tot je huidige woning verkocht is. Daarnaast kan je natuurlijk ook je eerste woning als nieuwbouw kopen. Benieuwd naar de verschillende opties en mogelijkheden? Kasper en Kent wijst je graag de weg. 

 

Wat is Kasper en Kent?

Kaper en Kent is een bedrijf met jonge marketeers. Een aantal jaar geleden zijn ze in de vastgoedsector gestapt, met hun kennis van marketing erbij natuurlijk. Een win-win situatie in vele gevallen. En wat nog een voordeel is van dat zij ook marketeers zijn, is dat ze een maximale toegevoegde waarde kunnen bieden. Daarnaast heeft Kasper & Kent flexibele samenwerkingsprincipes en kunnen ze alle marketingkanalen goed benutten. Je kan bij hen terecht als je zelf wilt kopen of huren maar ook als jij wilt verkopen of verhuren staan ze voor je klaar.

Koop een nieuwbouw bij Kasper & Kent:

Op de website van Kasper en Kent kan je gemakkelijk zien welke nieuwbouw zij voor jou beschikbaar hebben. Je kan zien waar deze nieuwbouw beschikbaar is, wat de oppervlakte is, of er een terras is, is er een tuin aanwezig? En daarnaast kan je ook direct de prijzen zien. Ben je na het bezoeken van de website nog niet 100% overtuigd? Dat kan natuurlijk altijd zo zijn. Bij Kasper & Kent kan jij je abonneren zodat jij als eerste een mail krijgt van de nieuwe woningen die beschikbaar zijn. Benieuwd naar meer? Lees meer op de website van
Kasper & Kent

https://www.kasperkent.be/