De toverlamp
Image default
Dienstverlening

Ben jij al een held voor de samenleving?

Heb jij affiniteit met het helpen van mensen in de samenleving om deel te nemen aan het arbeidsproces, om maatschappelijke ondersteuning te regelen of om schulden te verminderen? Dan wordt het tijd dat je een kijkje neemt op de website van ProfessionalPartners en de opleidingsmogelijkheden te bestuderen. Wij zijn op zoek naar talenten, die gevoel hebben voor het creatief nadenken over oplossingen voor het optimaal functioneren van de samenleving. Op die manier zorgen wij ervoor dat de juiste professionals op het gewenste tijdstip en geschikte plaats komen te werken. Ben jij al een professional in het maatschappelijk domein?

De werkzaamheden binnen het maatschappelijk domein vallen vaak samen met problemen waar gemeentes tegenaan lopen. Om die reden zal je als professionele partner van ProfessionalPartners veel kans hebben om te werken bij gemeente, waar je komt te werken als schuldhulpverlener, WMO consulent of specialist op het gebied van de Participatiewet. Staat de Vacature junior wmo consulent je aan en zou je graag hierin opgeleid willen worden? Dan kan ProfessionalPartners jou een heel eind op weg helpen om je te specialiseren en aan een baan te helpen. Onze taak is het werven, selecteren en kwalificeren van geschikte kandidaten voor gemeenten, provincialen, ziekenhuizen en welzijnsorganisaties, aan wie wij jou graag willen voorstellen.

Voel jij je als geroepen door ProfessionalPartners? Heb jij het idee dat jij onze betrouwbare, gemotiveerde en hardwerkende professional bent, die zijn talent wil ontwikkelen en zich wil inzetten voor het collectief belang? Ben jij behulpzaam en denk je graag out-of-the-box wanneer het aankomt op maatschappelijke problemen? Dan hoopt ProfessionalPartners binnenkort te mogen begeleiden tot een ware professional in het maatschappelijk domein. Samen met ons kun jij het verschil maken voor mensen die moeite hebben met het deelnemen aan de samenleving door schulden, een beperking of andere omstandigheden.

https://professionalpartners.nl/