De toverlamp
Image default
Aanbiedingen

Welke babyfoon is de beste?

Welke babyfoon is de beste?

Terwijl bedtijd en duttijd kan worden grote kansen voor ouders om te ontspannen of dingen af te vinken van de to-do lijst, kan het zenuwslopend om uw baby alleen te laten in een andere kamer. Een babyfoon met camera test in de buurt van het wiegje of bedje van uw kleintje is een goede manier om u op uw gemak te voelen terwijl u andere dingen doet terwijl uw baby haar slaapje doet. Een huilende baby in de nacht kan ouders nerveus maken, en het zien van het kind maakt het verhaal compleet en zorgt voor extra veiligheid.

Soorten video-babyfoons

Er zijn een paar verschillende soorten video-babyfoons op de markt. Uiteindelijk kan elke stijl effectief zijn om u te helpen een snelle visuele controle van uw schatje uit te voeren. De juiste voor u en uw familie zal afhangen van uw levensstijl, budget en een paar andere factoren. Video babyfoons kunnen worden ingedeeld in twee basis categorieën smartphone monitoren en handheld monitoren.

Smartphone monitoren

Smartphone monitoren sturen video en audio beelden van uw kleintje naar een app op uw smartphone, zodat u uw baby in de gaten kunt houden waar u ook bent, of dat nu een kamer ver weg is of een continent weg. Deze zijn ideaal voor ouders die een oogje op hun kleintje willen houden, zelfs als ze onderweg zijn.

Handheld monitoren

Handheld apparaten zijn waarschijnlijk wat in je opkomt als je denkt aan een traditionele babyfoon. U plaatst een camera in de buurt van het wiegje van de baby of in de kinderkamer, en u kunt haar in de gaten houden vanaf een handheld apparaat dat kan worden meegenomen naar een andere kamer. Deze monitoren zijn vooral geweldig voor wanneer een oppas of grootouder neemt zorg van uw kleintje, dankzij het gemak van de mogelijkheid om baby te kijken van een eenvoudige handheld ontvanger in plaats van het downloaden van een app.

Het kiezen van de beste video babyfoon

Alle babyfoons zijn uitgerust met verschillende kenmerken en functies. De meeste monitoren zal waarschijnlijk niet check off elk vakje, maar hier zijn een paar functies die ouders in de What to Expect gemeenschap adviseren op zoek naar bij het winkelen voor een babyfoon:

 • Twee-weg audio
 • Een veilige verbinding (of dat nu via WiFi of een signaal op afstand is)
 • Camera met hoge resolutie
 • Hoge-resolutie monitor scherm (bij aankoop van een handheld model)
 • Mogelijkheid om meer camera’s toe te voegen, vooral als je denkt dat je binnenkort nog een kind krijgt
 • Nachtzicht
 • Mogelijkheid om de camera te draaien en te kantelen
 • Waarschuwingen wanneer de baby wakker wordt of geluid maakt
 • Eenvoudige installatiefuncties (zoals een clip of eenvoudige muurbevestiging)
 • Temperatuurweergave
 • Voorgeïnstalleerde slaapliedjes of witte ruis, indien gewenst

Sommige ouders genieten ook van geavanceerde functies zoals slaapinzichten die bij een smartphone-monitor worden geleverd. Houd er wel rekening mee dat veel extra’s misschien geweldig klinken, maar het gebruik van een monitor ook ingewikkelder kunnen maken. Ook al heb je een babyfoon met veel leuke functies, vergeet niet dat jij je baby uiteindelijk het beste kent. Er is geen vervanging voor de intuïtie van een ouder!

https://www.beschuitmetmuisjes.nl/producten/babyfoons/babyfoon-met-camera/