De toverlamp
Image default
Aanbiedingen

Veiligheid en comfort op de werkvloer; onmisbare werkkleding

Veiligheid en comfort op de werkvloer; onmisbare werkkleding

Of je nu op een bouwplaats werkt, in een magazijn of een andere zwaar belaste werkplek, het dragen van werkkleding is van groot belang om jezelf te beschermen én comfortabel te blijven tijdens lange werkdagen. Er bestaan veel verschillende soorten werkkleding die jouw perfect kunnen beschermen; de keuze is groot en het overzicht soms lastig, want wanneer heb je nou bepaalde werkkleding nodig, en wanneer niet?

Tijd voor een overzicht; we nemen je graag mee door een paar bekende kledingstukken die gedragen worden op de werkvloer. Lees snel met ons mee! 

 

Kniebeschermers

Kniebeschermers zijn een must-have voor werknemers die veel op hun knieën werken, zoals tegelzetters, timmermannen en stratenmakers. Deze beschermers voorkomen pijnlijke knieën en verminderen de belasting op je gewrichten. Ze zijn meestal gemaakt van hard en schokabsorberend materiaal, maar hebben in de tussentijd wel een comfortabele pasvorm om er lang op te kunnen zitten; ideaal dus! 

 

Werkhandschoenen

Werkhandschoenen zijn ontzettend belangrijk in vele sectoren. Denk bijvoorbeeld aan de bouw, productie, logistieke banen of aan werken in het groen. Deze soort handschoenen kunnen jouw handen beschermen tegen scherpe randen, giftige stoffen of bijvoorbeeld puntige takken. Kies handschoenen die geschikt zijn voor jouw specifieke taak en zorg ervoor dat ze goed passen zodat je voldoende grip houdt. Weet je niet zeker welke handschoenen voor jouw situatie de juiste zouden zijn? Neem dan eens contact op met een werkkleding-shop, zoals www.snickershopnederland.nl, waar je terecht kan voor Snickers workwear.

 

Veiligheidsbril

Oogbescherming is van onschatbare waarde op plekken waar je te maken kan krijgen met rondvliegende deeltjes of stof. Wanneer je een veiligheidsbril gebruikt kan deze de ogen beschermen tegen eventueel oogletsel, iets wat je natuurlijk wilt zien te voorkomen! Daarnaast heeft het dragen van een veiligheidsbril nog een ander voordeel; je kan onbelemmerd doorwerken en blijven kijken, ook al vliegen er deeltjes of stof voor je ogen! 

 

Werkschoenen met stalen neuzen

Last but not least, en waarschijnlijk ook een van de bekendste; werkschoenen met stalen neuzen. Deze schoenen komen in veel verschillende jobs van pas; van werken als bouwkundige op een werkplaats, tot werken als chefkok in een beroemd restaurant. De schoenen zijn een go-to voor elke werklocatie waar voorwerpen en zware materialen zouden kunnen vallen; je tenen zijn beschermd en zo heb je geen kans op een ritje ziekenhuis voor een gebroken teen. Daarnaast zijn deze schoenen ook ideaal qua grip; werkschoenen met stalen neuzen hebben een goede anti-slip, wat het risico op uitglijden en vallen vermindert! 

 

https://www.snickersshopnederland.nl/