De toverlamp
Image default
Aanbiedingen

Nieuwe sluitstickers voor je geboortekaartje

Zodra je kindje geboren is laat je dit natuurlijk zo snel mogelijk aan iedereen weten. Je stelt iedereen op de hoogte met de eerste foto via je mobiel, een berichtje via WhatsApp of een post op social media. Toch sturen we ook nog steeds graag een mooi geboortekaartje rond, dat is toch net even leuker. Het versturen van je geboortekaartje blijft toch heel spannend. Zeker in deze tijd waarin we in een lockdown zitten en we geen bezoek kunnen of mogen ontvangen is het leuk om een feestelijk geboortekaartje te versturen. Met de nieuwe sluitstickers van Koningkaart is het verzenden van de kaart één groot feest. Met de nieuwe geboorte sluitstickers kun je de envelop dus extra mooi maken.

Sluitstickers om je geboortekaartje helemaal af te maken

Op zoek naar een manier om je geboortekaartjes extra speciaal te maken? Naast onze bijzondere designs, aparte formaten, labels waarmee je je kaart helemaal leuk kunt maken mag je de envelop natuurlijk niet vergeten. De envelop is toch de eye catcher het geheel, hij ligt op de deurmat te pronken namelijk. Maak je post compleet door de enveloppen te sluiten met één van onze nieuwe baby sluitstickers.

Onze nieuwste designs passen perfect bij de nieuwste collectie geboortekaartjes. Het geboortekaartje met vos is al tijden populair en nu ook met een bijpassende sluitzegel. Of wat dacht je van een dromerig ontwerp met waterverf droogbloemen. We hebben heel veel verschillende ontwerpen gemaakt, dus voor ieder wat wils. Wil je een wat meer stoeredere uitstaling of juist met een leive illustratie? Alles kan, zolang het maar binnen het kleine rondje van 4 cm past. Heb je een mooi geboortekaartje uitgezocht, maar zit je sticker er niet bij? Dan kun je ook zelf een sluitsticker ontwerpen. In onze designtool kun je zelf eenvoudig aan de slag.

Sluitzegels maken je envelop tot een feestelijk geheel

Wil je liever een wat neutrale sluitzegel? Dat kan natuurlijk ook. Onze nieuwe collectie bevat veel ontwerpen die bij elk geboortekaartje uit onze collectie past. Bijvoorbeeld een mooie witte sluitsticker met een lief klein blauw of roze hartje wat mooi staat bij een kraft envelop. Of misschien wil je wel een luxere sluitsticker met echte goudfolie die perfect past bij onze geboortekaartjes met goudfolie? We hebben ook leuke ontwerpjes gemaakt voor een tweede of derde kindje en voor tweelingen. Bijvoorbeeld stickers met de tekst ‘hoera een broertje’. De sluitstickers met tweeling silhouetjes zijn momenteel onze favoriete nieuwkomers. Al onze nieuwe stickers gaan per 24 stuk op een A4 vel en zijn 4cm rond.

Heb je vragen over deze leuke ontwerpen? Neem gerust contact met ons op. Koningkaart staat van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur voor je klaar.

https://koningkaart.nl/sluitstickers-geboorte