De toverlamp
Image default
Woning en Tuin

JUNG schakelaars maakt het mogelijk!

Al decennialang voert JUNG de markt van schakelaars aan met esthetische, tijdloze en praktische ontwerpen die hun gelijke niet kennen. Schakelmateriaal van een zeer hoge kwaliteit waarmee niet alleen vlekkeloos geschakeld kan worden, maar ook stilistisch veel mogelijk is. JUNG schakelmateriaal staat voor no nonsense schakelaars. Een beroemd voorbeeld is de ‘evergreen’ JUNG-schakelaar LS 900 Design, die al sinds 1968 op de markt is. Deze telkens verbeterde schakelaar in Bauhaus-stijl troeft al decennialang andere vlakke schakelaars af qua klasse en stijl.

 

Uiteenlopende stijlen en modellen

Of u nu gaat voor een magneetschakelaar, een vlakke schakelaar, snoerschakelaars of schakelmateriaal als dimmers of bewegingsschakelaars: JUNG maakt het allemaal mogelijk! JUNG schakelmateriaal staat voor meer dan alleen tijdloos design. JUNG schakelaars zijn praktisch, sterk en technologisch geavanceerd. En er is volop variatie.

 

Innovatie in installatietechniek

Wat JUNG Schakelmateriaal zo speciaal maakt, is het feit dat dit bedrijf voortdurend innoveert. JUNG loopt dan ook voorop als het gaat om nieuwe en modern ontwikkelingen op het gebied van installatietechniek. Een fraai voorbeeld is het hypermoderne JUNG eNet Smart Home-systeem. De Smart Home-techniek van JUNG biedt een totaaloplossing voor het aansturen van uiteenlopende technische installaties. JUNG eNet is gebaseerd op een bidirectioneel radiografische systeem waarmee afzonderlijk van elkaar uw verlichting, rolluiken, jaloezieën en andere apparaten bediend kunnen worden. Met name als u uw huis verbouwd, is dit systeem ideaal. U kunt hierbij allerlei apparaten in het slimme eJUNG Smart Home-netwerk opnemen en centraal aansturen via een afstandbediening, app, SmartPhone of ander digitaal apparaat.

 

JUNG maakt het u zo gemakkelijk mogelijk

Wie kiest voor JUNG schakelaars kiest voor optimaal gemak. Gebruiksgemak en eenvoudige installatie en bediening staan bij JUNG namelijk hoog in het vaandel. Een schakelaar moet snel en eenvoudig aangebracht kunnen worden en altijd werken, zo simpel is het! En natuurlijk sterk zijn en lang meegaan. Alsof dat nog niet alles is, realiseert JUNG ook steeds meer schakelaars die energiebesparend zijn en dus goed zijn voor het milieu en natuurlijk uw portemonnee. Meer heeft u toch niet te wensen?

https://www.installatievakwinkel.nl/schakelmateriaal/jung