De toverlamp
Image default
Woning en Tuin

Breng de spa naar uw eigen badkamer

Ook een spa-achtige ervaring in uw badkamer creëren? Ervaar de spa bij u thuis in uw eigen moderne badkamer! Een moderne badkamer biedt veel mogelijkheden en kansen om een ​​oase van ontspanning te creëren waar luxe en comfort worden gecombineerd met functionaliteit. Met de juiste accessoires, design elementen en meubels genieten u van de intimiteit en ontspanning die wedijveren met een echte spa.

Dit artikel wordt u aangeboden door de badkamerspecialisten van voordeligsanitair.nl

Waarom de spa in uw eigen badkamer?

Iedereen wil genieten van luxe, ontspanning of comfort in zijn eigen huis. Het luxe gevoel in uw eigen moderne badkamer helpt hierbij. Moderne badkamers bieden een breed scala aan mogelijkheden die luxe beleving en functionaliteit combineren met comfort en esthetisch design. Ontspan na een lange dag in de spa-achtige badkamer.

Zo brengt u de spa naar uw eigen badkamer

Om thuis een spa-achtige ervaring te maken is het belangrijk om te kiezen voor de juiste elementen. Denk aan accessoires en meubelen. Kies bijvoorbeeld voor een massagebad of bubbelbad. Maar als u hiervoor niet genoeg ruimte heeft is een mooie inloopdouche ook een goede keuze.

Kies voor sfeervolle verlichting

Verlichting speelt ook een belangrijke rol bij het creëren van een gevoel van luxe en het creëren van een spa-achtige omgeving in uw badkamer. Dimbare verlichting is vaak al voldoende om deze sfeer te creëren. Maar u kunt het ook spannender maken door accentverlichting rond spiegels en badkamermeubels te gebruiken.

Uw neus wil ook wat!

Maar denk ook aan geur. Een roomspray of aroma dat aansluit bij het luxe gevoel geeft u direct het gevoel van een spa. Kies een geur die u lekker vindt en hou bijvoorbeeld ook rekening met het uiterlijk van de geurstokjes of roomspray.

Speel met de tegels

De tegels hebben ook een grote invloed op het gevoel in uw badkamer. Kies voor tegels met moderne patronen of texturen die een spa-achtige look en feel geven. Hiervoor zijn verschillende opties afhankelijk van uw budget en persoonlijke smaak. Varieer in het formaat van de tegels, de kleur of de textuur. Moderne texturen zijn bijvoorbeeld marmer. Denk bij aan visgraat tegels of een hexagon patroon om te variëren en af te stappen van standaard rechthoekige tegels. Als u houdt van een meer uitgesproken badkamer zijn tegels met grafische prints een goede optie.