De toverlamp
Image default
Woningen

AFWERKING APPARTEMENT MET KEUKEN

appartement te huur

Kleine keukens zijn gebruikelijk. Maar de juiste indeling van de ruimte in dergelijke appartementen is lang niet altijd gevonden. Is het mogelijk om alles te passen wat je nodig hebt? Vandaag zullen we het hebben over de afwerking van het appartement, met een kitchenette van slechts 4 m2.

Het eerste dat in me opkomt, is het ontmantelen van de scheidingswand tussen kamers. Dit gebeurt meestal als u zich nergens kunt omdraaien om te koken. Met een magische beweging van de voorhamer veranderen twee kamers in een keuken-eetkamer. Nou ja, of reparatie in een eenkamerappartement vloeit soepel over in de inrichting van een studio-appartement voor dezelfde prijs. Maar nu komt er plek voor een volle eettafel. Het keukengedeelte kan visueel worden gescheiden door verschillende materialen en kleuren in de afwerking.

Bij de renovatie van elk appartement speelt goede verlichting een rol: in een studio-appartement of een appartement waar veel meer kamers zijn. Ons geval is geen uitzondering. Elk deel van de kamer dat we willen scheiden, moet zijn eigen verlichting hebben. Je kunt de kroonluchter boven de eettafel hangen of de lampen integreren in keukenkastjes voor diepte en volume.

Het is mogelijk om met een kleine keuken te wonen, ook al wil je de muren niet slopen. U kunt een schuifmodel van een binnendeur kiezen of deze vervangen door een boog. Dit heeft geen invloed op het algehele ontwerp, maar de ruimte zal aanzienlijk toenemen.

U kunt een schuifmodel van een binnendeur kiezen of deze vervangen door een boog.

Gebruik alle oppervlakken maximaal: maak van de vensterbank een verlenging van het werkblad, geef de voorkeur aan een hoekset in de keuken, gebruik de vrije ruimte onder de apparaten, maak meerdere rijen kasten en organiseer open planken boven het werkblad. De opbergruimte komt sowieso goed van pas. Meubels voor dergelijke gevallen kunnen het beste op bestelling worden gemaakt om rekening te houden met alle functies.

huizen te koop poperinge

https://be.propenda.com