Werkplekken en evenementenlocaties in Amsterdam

Op zoek naar een bijzondere evenementenlocatie? Wij van C-Bèta bieden naast unieke evenementenlocatie ook bijzondere werkplekken in omgeving van Amsterdam aan. Een toplocatie in de Valley op Schiphol Trade Park. Onze locatie is een voorbeeld van circulair denken. Het is de ideale plek voor iedereen die iets wil met circulaire economie. 

Flexibele en bijzondere werkplekken in Amsterdam

‘Het nieuwe werken’ zorgt voor een mobiele levensstijl. Bij C-Bèta verbeteren we de levensduur van producten zodat deze unieke werkplekken en bijzondere werkplekken een inspiratiebron is voor iedereen die iets wil met de circulaire economie. Van ondernemers tot overheden, investeerders, onderzoekers en adviseurs. Een bijzondere werkplek in omgeving Amsterdam bij C-Bèta is de perfecte locatie om jouw ambities naar een hoger niveau te tillen.

Evenementenlocaties in en rondom Amsterdam

Wanneer u kiest voor C-Bèta worden uw gasten ontvangen in een van de mooiste en uniekste evenementenlocatie in omgeving Amsterdam.Onze ruimtes triggeren jouw gasten in een unieke evenementenlocatie. Wat je ook in gedachte hebt, het kan bij C-Bèta! Meer weten over de ruimtes? Neem dan contact op met een van onze werknemers.

Circulair en duurzame ruimtes Amsterdam

Wij ontvangen graag iedereen die geïnspireerd wil raken door onze verschillende unieke evenementenlocatie in omgeving Amsterdam. Voor bijzondere evenementen en bijeenkomsten met een juiste boodschap. Dit is goed voor concepten en ideeën te bedenken.

Of u nu op zoek bent naar een werkplekken of plek voor een evenement Bij C-Bèta heeft u veel mogelijkheden. Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Neem vrijblijvend contact met ons op.

https://www.detoverlamp.nl/