Schakel voor het onderhoud van tennisbanen een specialist in!

Als u kiest voor het aanleggen van een tennisbaan is het van belang dat deze ook goed wordt onderhouden. Hierdoor kunt u namelijk de levensduur van de baan verlengen. Zeg nou zelf, u wilt niet om de 5 jaar een nieuwe tennisbaan aanleggen. Door het gebruik van tennisbanen komt er bepaald vuil en balpluis vrij in de poriën van de baan. Dit zorgt voor afbraak van de tennisbaan, waardoor de levensduur gereduceerd wordt. Belangrijk is dan om deze tennisbanen goed te onderhouden. Dit laat u dan natuurlijk doen door een gespecialiseerd bedrijf genaamd Ton de Rooij Tennis. Zij kunnen naast het aanleggen van uw tennisbaan, ook het onderhoud op deskundige wijze verzorgen. Ton de Rooij Tennis maakt uw tennisbaan optimaal schoon.

Het aanleggen van uw buiten tennisbaan

Bent u van plan om een tennisbaan aan te laten leggen? Laat u dan eens informeren door een gespecialiseerd bedrijf als Ton de Rooij. Zij zijn namelijk gespecialiseerd in het aanleggen van hardcourt banen voor tennis, hockey en atletiek. Zo zijn ze gespecialiseerd op het aanbrengen van coatings, al dan niet op waterdoorlatende ondergronden. Dit kan variëren van acrylcoating tot aan bijvoorbeeld het aanbrengen van meerdere millimeters kunststof. Tevens zorgt het bedrijf ook voor het onderhoud van uw tennisbanen. Dit geldt voor zowel de binnen- als buitenbanen. Zodoende is Ton de Rooij Tennis een gewaardeerde specialist op het gebied van de aanleg en het onderhoud van tennisbanen.

Onderhoud van zowel tennisbanen, atletiekbanen als hockeyvelden

Zoekt u een uw een partij die uw tennisbaan onderhoud en kan aanleggen? Laat u dan informeren door een bedrijf dat gespecialiseerd is in deze werkzaamheden. Zij kunnen u verrassen met een uitgebreid assortiment. Men kan namelijk ook zorgen voor het onderhoud van uw atletiekbaan of hockeyveld. Ton de Rooij Tennis is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van het onderhoud en het aanleggen van tennisbanen. Maar ook op het gebied van andere sporten kan men u helpen met de verzorging en het verlengen van de levensduur van uw veld. Wanneer u hier meer over wilt weten, is het zeker eens aan te raden om te bekijken wat de mogelijkheden van dit specifieke bedrijf zijn.