Op een kampeerboerderij organiseert u een schoolkamp om nooit te vergeten

Veel scholen kiezen er met het jaarlijkse schoolkamp in groep 8 voor om te verblijven op een kampeerboerderij. Door te verblijven om De Aalbertshoeve in de buurt van Putten, beleven de kinderen gegarandeerd een schoolkamp dat ze niet snel zullen vergeten. Daar zijn namelijk genoeg leuke bezigheden voor kinderen. Zo kunt u bijvoorbeeld met ze naar het dichtbijgelegen strand of u kunt een spooktocht uitzetten in de Veluwse bossen. Daarnaast kunnen de kinderen naar hartenlust spelen op de midgetgolfbaan, de skelterbaan of op de diverse luchtkussens. Ook kunnen zij meedoen aan diverse activiteiten, zoals het maken van een kompastocht of puzzeltocht. Kinderen hoeven zich bij de kampeerboerderij dus nooit te vervelen. De kampeerboerderij biedt ook genoeg ruimte voor groepen van meer dan 100 personen.

Kampeerboerderij met diverse accommodaties biedt ruimte aan grote groepen

Het is altijd lastig om een plaats te vinden waar u kunt overnachten met grote groepen mensen. Kampeerboerderij De Aalbertshoeve biedt in dit geval de oplossing. Zij hebben namelijk diverse accommodaties met verschillende capaciteiten en grote en kleine slaapzalen. U kunt dus de accommodatie kiezen die het beste bij uw groep past. Gaat u met een grote vereniging? Dan is het wellicht handig alle groepsaccommodaties te boeken. Gaat u met één schoolklas, dan voldoet een kleine groepsaccommodatie wellicht al voor u. Alle accommodaties beschikken in ieder geval over diverse slaapzalen, douches en toiletten en diverse recreatiemogelijkheden. Daarnaast zit u in de kampeerboerderij in een leuke omgeving: er is voldoende mogelijkheid te fietsen en te wandelen, en u kunt dichtbij zwemmen, midgetgolfen, kanoën, paardrijden, bowlen en diverse pretparken bezoeken.

Genieten van lekker eten tijdens een weekend in een kampeerboerderij

Door te kiezen voor de juiste kampeerboerderij zal het u bij uw verblijf aan niets tekortkomen. Zo vindt u bij kampeerboerderij De Aalbertshoeve enorm veel mogelijkheden aan recreatiemogelijkheden. Zo is de kampeerboerderij een ideale uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten. En dat is niet alles. U kunt er speurtochten doen tijdens uw schoolreisje of lekker buiten sporten met uw vereniging op de volleybal- en voetbalvelden. Maar dat niet alleen; u kunt er ook heerlijk eten. Zo kunnen er barbecues voor u worden verzorgd. Daarnaast is het mogelijk patat te bestellen. Ook kunt u kiezen voor een warm of koud buffet. En wilt u ’s morgens genieten van een heerlijk vers ontbijt? Dan is er de mogelijkheid vers brood van de bakker te laten komen.